Få HKSDK sikkerhedssko hos Carlsens Arbejdstøj

Få HKSDK sikkerhedssko hos Carlsens Arbejdstøj

Pas på fødderne med HKSDK sikkerhedssko, hvis du er i håndværkerfaget! På enhver byggeplads passer et sikkerhedssko fra HKSDK, det vil sige arbejdssko i høj kvalitet, perfekt ind. Heldigvis fører de hos Carlsens Arbejdstøj et flot udvalg af skoene. Altså er du kun et par klik fra nogle sikkerhedsklassificerede arbejdssko, når du går ind på www.carlsens-arbejdstoj.dk.

Anskaf solide HKSDK sikkerhedssko

Først og fremmest skal du vide, at HKSDK sikkerhedssko er arbejdssko i høj kvalitet. Sikkerhedssko fra HKSDK kommer til sin ret som kvalitetssko ved det behagelige design, der gør dem velegnede til at have på hele dagen. Overvej eksempelvis en model i letvægterklassen, som du ubesværet kan bevæge dig rundt på arbejdspladsen i. Eller gå på jagt efter en bred model med meget rummelighed. Endelig kan du få et par HKSDK sikkerhedssko med åndbart inderfor. Dog er den vigtigste kvalitet ved HKSDK sikkerhedssko, at de beskytter dine fødder. Det sikrer HKSDK ved at lave dem i robuste materialer. Du kan få modeller med kevlar sømværn og aluminium tånæser. Selvfølgelig kræver forskellige erhverv ting af HKSDK sikkerhedsskoene. Derfor finder du også modeller, der er skridsikre, som varmt kan anbefales til landbrugserhverv. Arbejder du med farlige væsker, finder du HKSDK sikkerhedssko, der er resistente over for syre, olie og benzin. Er du i elektrikerfaget, vil du kunne drage fordel af nogle modeller med antistatiske egenskaber.

Se det store udvalg på www.carlsens-arbejdstoj.dk

HKDSK er kun ét enkelt af de kvalitetsbrands, fra hvilke Carlsens Arbejdstøj forhandler arbejdstøj og sikkerhedssko online. Klikker du ind på www.carlsens-arbejdstøj.dk, finder du alt i arbejdstrøjer som fleecetrøjer, sweatshirts og cardigans. De har også slidstærke arbejdsjakker, der holder dig varm om vinteren eller med svedabsorberende egenskaber til sommerdagene. På sommerdagene kan du bruge arbejdsshorts, og du vil kunne finde netop de arbejdsbukser, du har brug for. Til dig, der eksempelvis arbejder på vejene om natten, er der high-visibility arbejdstøj, som gør dig synlig i mørket. Dykker du ned i sikkerhedsskoene hos den velbesøgte forhandler, vil du kunne finde et par, der lever op til diverse sikkerhedsstandarder. Klassificeringerne, som følger med arbejdsskoene, angiver deres egenskaber. EN ISO 20345 S3 betyder, at sikkerhedsskoene er modstandsdygtige på 200 joule i skoens forreste del, er skridsikre og aflukkede bagtil. Samtidig har de antistatiske egenskaber, stødabsorbering og er perforeringsbestandige. Dette kan du krydsreferere med behovene i forbindelse med dit arbejde. Tag endelig fat i det uddannede fagpersonale fra Carlsens Arbejdstøj, der altid gør deres ypperste for at yde den bedste kundeservice!