Få en bedre arbejdsplads med et foredrag om motivation og et kundeservice kursus

Få en bedre arbejdsplads med et foredrag om motivation og et kundeservice kursus

Arbejdspladser fungerer kun, fordi der er mennesker til at drive virksomheden frem, og lægge arbejde i. Det kan godt være at der er behov for et foredrag om motivation fra www.johnharmsen.dk, eller et kundeservice kursus, hvor et godt grin og god forståelse vil give alle en god oplevelse.

Foredrag om motivation med fokus på positivitet

Motivationen på arbejdspladser, vil selvfølgelig være forskellige fra sted til sted, men ens for alle er, at uden motivation, kan det være svært at være i gang. Det gælder også i privatlivet, og med et foredrag om motivation fra JohnHarmsen, vil du være helt sikker på at du finder motivation. Et foredrag om motivation fokuserer på positivitet og optimisme. Det gør det fordi at positiviteten fokuserer på hvad man kan, fremfor det modsatte. Et foredrag om motivation giver værktøjer, der kan bruges på arbejdspladsen, såvel som i privatlivet. Det er derfor helt ideelt, med et foredrag om motivation fra www.johnharmsen.dk, så dine kolleger kan bruge den nye viden i flere dele af deres liv.

Kundeservice kursus til din virksomhed

Der er meget i vores hverdag, der kræver kundeservice, både i butikker og store virksomheder. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige måde, at håndtere mennesker på. JohnHarmsen har et kundeservice kursus lige til jer, der sætter fokus på, hvordan man giver god service til kunder. Med et kundeservice kursus, vil dine kolleger også have en bedre forståelse af, hvordan service ses udefra, og der kan være en ensformighed i arbejdet. Det vil give kunderne en god oplevelse, uanset hvem de snakker med. Det er derfor ideelt at vælge et kundeservice kursus til din virksomhed, der kan hjælpe jer til bedre service. Med 19 års erfaring, vil www.johnharmsen.dk uden tvivl være det helt rigtige sted, at bestille et kundeservice kursus til din virksomhed.