E. Krag Råstoffer har det bedste udbud af granit, sten, sand og grus

E. Krag Råstoffer har det bedste udbud af granit, sten, sand og grus

E. Krag Råstoffer tilbyder et bredt udvalg af højkvalitets granitskærver. Granitskærverne er udvundet fra stenbrud i både Norge og Sverige samt fra danske brud på Bornholm. Virksomheden er en af de største forhandlere af granitskærver i Danmark og tilbyder granitskærver mere end 25 forskellige farver og størrelser. På www.ekrag.com finder du alle former for granit, sten, sand og stigrus.

Granitskærver i alle farver og størrelser

E. Krag Råstoffer har et kæmpe sortiment af granitskærver og forhandler populære granittyper som grå stenungsund, sort hyperite, grå tau, mørkgrå ansit, hvid lysit, rød gøteborg og mørk rønne. E. Krag Råstoffer har i over 50 år leveret råstoffer og materialer til bygge- og anlægsindustrien. De har en lang række professionelle kunder og samarbejdspartnere og sælger blandt andet granitskærver gennem lokale vognmænd, selvhenterpladser, plantecentre og byggemarkeder. Ønsker du at vide mere om deres granitskærver, så er du velkommen til at kontakte E. Krag Råstoffer på telefon 74 63 01 02. Vil du se og mærke produktet mellem hænderne, er det også muligt at besøge virksomheden, der holder til i Sønderjylland.

Få park-looket med stigrus

E. Krag Råstoffer forhandler Dan-Grand Stigrus. Grundet sin specielle sigtekurve og blanding af sandsten er stigruset nemt at komprimere og arbejde med. Det egner sig blandt andet godt til parker, udendørs anlæg, parkeringspladser m.m. Stigruset ligger sig flot og er utrolig stabilt. Det giver et skridsikkert underlag, der er behageligt for gående, og gør stigruset et oplagt valg til gåstier. Den unikke sammensætning af lyse sandsten giver et naturligt udtryk og skaber samtidig et hyggeligt park-look. Så går du og overvejer, hvilket grus du skal vælge, så kontakt E. Krag Råstoffer og lad dem rådgive dig, så også du kan få park-looket. Et oplagt valg er Dan-Grand Stigrus, da det både egner sig til parker, udendørs anlæg, parkeringspladser m.m.