DC-Supply tilbyder alt i containere: Tag bl.a. et kig på deres 20 fods containere eller event containere

DC-Supply tilbyder alt i containere: Tag bl.a. et kig på deres 20 fods containere eller event containere

DC-Supply er dem, du skal I kontakt med, hvis du skal bruge en event container. Læs mere om bl.a. en 20 fods container her.

Event container til bar, restaurant, kaffebar etc.

Hvis du skal bruge en event container, så er det hos DC-Supply, du skal henvende dig. De kan løse stort set alle slags opgaver og vil helt sikkert kunne klare de udfordringer, du måtte komme med. En event container kan være en kaffebar, en restaurant, et showroom, et udstillingssted, en mobil scene, en bar, en messestand, en pop-up-butik eller noget helt andet. På deres side www.dc-supply.dk kan du finde mange forskellige eksempler på event containere, som de har speciallavet til deres kunder i tidens løb. Det er klart den billigste og smarteste måde at bygge på, når man skal bruge robuste resultater, som er flytbare med kran eller lastvogn, og som kan holde til mange års brug. Læs mere om deres smarte event containere på deres hjemmeside, hvor uden tvivl vil kunne finde inspiration til, hvad der kan lade sig gøre med en skibscontainer. Hvis du skal bruge en foodtruck, en bar, mobile toiletfaciliteter eller noget helt andet til fx en festival, så er det den bedste løsning.

20 fods container: fra rå til isoleret modeller

Hos DC-Supply kan du også finde en CSC-godkendt 20 fods container, som er den mest almindelige størrelse. Der er mange forskellige modeller, og du kan købe helt rå modeller hos www.dc-supply-dk eller isolerede. Der er også 20 fods containere med køleanlæg installeret i deres sortiment, som kan bruges som transportable kølebokse til fx transport af madvarer. De sælger både nye og brugte modeller, og har bl.a. en high cube 20 fods container model, som kan bruges, hvis du skal buge ekstra plads i højden. Der er også flat track containere, containere med dobbeltdør, sidedør, open top og meget mere. Der er mange forskellige muligheder, og hvis du fx skal bruge opbevaring eller selv vil ombygge en container til en bolig, så kan du finde gode brugte modeller til gode priser i butikken. Læs mere på deres side om det store udvalg af gode containere i forskellige mål, som du kan buges til alverdens formål.