DC-Supply forhandler en bred vifte af containere heriblandt offshore containere

DC-Supply forhandler en bred vifte af containere heriblandt offshore containere

DC-Supply er én af landets absolut førende producenter af containere, og leverer både til private virksomheder, organisationer samt til militæret. Man tilbyder en utrolig bred vifte af containere, der tæller alt lige fra offshore container til container med toilet og container med køkken. Derfor er der også rig mulighed for indkøb af containere i velkendt kvalitet, der vil leve op til alle jeres behov og krav, når I handler hos den danske forhandler. Læs mere herunder.

Den helt rette container

Uanset hvilken type container man næsten er på udkig efter, kan man være helt sikker på at finde hvad man søger hos den danske fabrikant DC-Supply. De har mange års erfaring, og ved præcist hvad der skal til, for at levere stærke løsninger inden for container, der både kan holde til ekstra meget, og er praktiske og sikre at arbejde med. Virksomheden er samtidig dygtige til at udvikle nye moderne design, der effektivt imødekommer ens behov til containere. Derfor vil man helt sikkert gøre smart i at alliere sig med dem som noget af det første, hvis man skal til at investere i nye containere. Det vil der med sikkerhed komme noget godt ud af.

Offshore container

Som lovet er der mange typer containere at vælge imellem fra kataloget hos www.dc-supply.dk. Selvfølgelig også i kategorien offshore container. Inden for offshore containere finder man både størrelserne 10 fod, 14 og 20 fod. Yderligere har man også mulighed for at bestille 20 fods offshore containere som high cube og som dobbelt dørs container. Jeres nye offshore container kan både leveres med trægulv og med stålgulv, alt efter hvad der passer bedst. Husk i øvrigt, at teamet bag DC-Supply hellere end gerne sætter tid af til at snakke om valg af offshore container med jer, hvis I ønsker det. Præcist som det bør være.