Crowdton – Crowdlending og mulighed for at oprette en børneopsparing

Crowdton – Crowdlending og mulighed for at oprette en børneopsparing

Mangler du et sted at parkere dine penge, så du er fremtidssikret mod inflation og negative renter? Crowdlending hos Crowdton er måske lige sagen for dig. Investering i alternativ energi giver håb for fremtiden, samtidig med at du får et stabilt og stærkt afkast. Bæredygtig investering i grøn energi er derfor en åbenlys mulighed til børneopsparing. På crowdton.com kan du læse mere om risici, forventet afkast og de forskellige projekter med opførsel af solcelleparker.

Dansk crowdlending til den helt almindelige dansker

Et af de nyere finansielle fænomener, som er attraktivt for den private investorer, er crowdlending. I Danmark har folk så småt begyndt at opdage, hvor lukrativt crowdlending kan være. Sammen kan man udlåne penge til forskellige projekter, hvor det så hos Crowdton helt specifikt er solcelleparker. Når man selv er banken, får man naturligvis en solid rente. Det er en investeringsmulighed, der bringer noget nyt på banen. På www.crowdton.com kan du investere i flere projekter. Det er så det antal år, du binder dig, som bestemmer det årlige afkast. En af fordelene her er, at i modsætning til aktier og andre investeringstyper får man et stabilt afkast. Heller ikke crowdlending kommer uden risici. Sæt dig grundigt ind i tingene på crowdton.com.

Børneopsparing med bæredygtig investering

Der er nogle forhold, som gør sig gældende, der betyder en mulighed for at give skattefrie pengegaver til børn. En børneopsparing er noget, som folk ofte spørger Crowdton om, og de har skrevet en god artikel, som går lidt i dybden. Det med pengegaver er noget, man skal have styr på. Alternative investeringer egner sig godt som en børneopsparing, også rent principielt. Man investerer i noget, som er med til at sikre dem en lysere fremtid. Læs om børneopsparing og grønne investeringer online.

Crowdton tilbyder crowdlending i Danmark med fokus på solcelleparker – en fantastisk mulighed for at oprette en børneopsparing, men også til personlige investeringer f.eks. med henblik på at undgå negative renter på formue.