CND Vinylux og Vita Liberata selvbruner til salg online

CND Vinylux og Vita Liberata selvbruner til salg online

Villaume har et kæmpe udvalg af make-up, beautyprodukter og kropspleje. Læs mere her om CND Vinylux neglelak samt Vita Liberata make-up.

Bestil fra CND Vinylux via byvillaume.dk

Hos Villaume kan du finde et kæmpe udvalg af forskellige skønhedsprodukter, make-up og hudpleje fra de bedste mærker. De udvælger selv sortimentet og lader kun de lækreste produkter slippe igennem nåleøjet, hvor der især er fokus på sundhed, gode materialer og respektfuld produktion. Du kan bl.a. finde et enormt udvalg af CND Vinylux på siden, som laver enormt populære og meget smukke neglelakfarver. Deres sortiment giver inspiration til farvevalg, for det kan være svært at vælge, når man skal have lagt neglelak. Se udvalget af forskellige smukke farver fra CND Vinylux, som især er kendte for deres Wildfire neglelak. Når du skal have neglelak, så har du måske svært ved at vælge, men hvis du klikker ind på byvillaume.dk, så kan du finde inspiration til, hvilken farve, du skal vælge. CND Vinylux laver nogle af de smukkeste farver på markedet, som du kan nyde at lægge på dine negle for de iøjnefaldende farvenuancer.

Vita Liberata byder på selvbruner i eksklusiv kvalitet

Hvis du søger selvbruner i luksuskvalitet, så er det Vita Liberata, du skal have fat i. Deres produkter er geniale og fyldt med helt naturlige og økologiske ekstrakter, der farver og giver huden fugt. Farven i deres selvbruner er DHA, som er et naturligt stof udvundet af sukkerroer. Den farver hudens øverste lag af døde hudceller, som selv falder af efter 4-6, hvorefter man igen skal påføre selvbruneren. Du skal ikke bruge bodylotion, inden du påfører Vita Liberata, da produktet giver huden den fugt, den skal bruge. Deres selvbruner er helt duftfri og udvikler ikke den gule farve, som ellers er karakteristisk for gammeldags selvbruner. Du kan helt sikkert finde den perfekte creme til dig, der ønsker en smuk naturlig glød uden duft og med aktiv hudpleje. Du kan være sikker på, at du bliver tilfreds med Vita Liberata, da det virkelig er noget af det lækreste inden for selvbrunere på markedet.