Champost og sandkassesand leveres i høj kvalitet

Champost og sandkassesand leveres i høj kvalitet

Søger du gode priser på sand, sten, grus etc., så bør du kende til GrusDirekte.dk. Læs her om deres udvalg af sandkassesand og om champost til drivhuset.

Find sandkassesand online hos GrusDirekte.dk, og gør en god handel

GrusDirekte.dk har alt i sand, sten, grus etc. De sælger til både private- og erhvervskunder, og du kan bestille mineralske grundstoffer i alle mængdeforhold. Ingen opgave er for lille og ingen leveringssituation for udfordrende. De kan løfte dine varer ind over dit hus eller din hæk, hvis du har behov for det. På den måde slipper du for at skulle køre i pendulfart med trillebøren fra gaden til baghaven. De sælger bl.a. sand til sandkassen i 0-2 mm kornstørrelse. Sandkassesand er hentet fra havbunden og derefter renset. Det skal leve op til forskellige krav om renhed fastlagt af EU, hvilket det selvfølgelig gør. Deres sandkassesand er fri for ujævnheder og er superrent. Du kan bestille store og små mængder. Sandkassen er det bedste sted at lege på legepladsen, da man kan bygge sandslotte, grave etc. Bestil sandkassesand på siden, hvor du får hurtig levering i hele landet – også på Bornholm.

Champost til din have

GrusDirekte.dk har også et stort udvalg af jord og muld til forskellige formål. Du kan også finde champost i sortimentet, som er en naturlig jordforbedring, som gør din jord bedre for planter og blomster at gro i. Du kan også finde en god drivhusblanding, som er tilsat jordforbedring, spagnum og naturlig gødning. Denne muld er perfekt for nye planter at få fat i og vil give tomatplanterne gode forhold for at gro. Du kan finde mange forskellige slags champost i butikken, bl.a. spagnum, barkflis, højbedsmuld, planteskolejord, harpet muld etc. Der findes helt sikkert lige det, du skal bruge til at få dine planter til at gro smukt og højt. Når det kommer til drivhuse, køkkenhaver, blomsterbede etc. så er mulden meget afgørende for gode resultater. Det vil du opdage, hvis du investerer i champost, for det er supereffektivt til at få planter til at gro. Du kan læse meget mere på www.grusdirekte.dk.