CEO i Solix Group Dennis Viet har et stort netværk – Den danske forretningsmand Dennis Viet har stor erfaring

CEO i Solix Group Dennis Viet har et stort netværk – Den danske forretningsmand Dennis Viet har stor erfaring

Dennis Viet er en dansk forretningsmand, der har gjort sig til en kendt profil i dansk erhvervsliv bl.a. med sin investeringsvirksomhed Solix Group. Du kan læse mere om Denis Viet her.

Dennis Viet

Dennis Viet er en dansk erhvervsmand, der først gjorde sig bemærket, da han arbejdede som strategiske rådgiver i Intermediate Capital Group i London, hvorfra han var den drivende kraft bag nogle investeringer der skulle vise sig at være enormt lukrative for investeringsselskabet. Siden har Dennis Viet sammen med sin svenske forretningspartner startet sit eget investeringsselskab, Solix Group, som selv opkøber og investerer i danske og svenske virksomheder, som de ser potentiale i. Deres hovedformål er at skabe vækst og at få deres gruppeselskaber til at indfri deres potentialer, og de tager altid majoritetsposter i samarbejdet. Som ejere udpeger Solix Group en bestyrelse, og tager her ofte udgangspunkt i deres stærke netværk at dygtige og erfarne forretningsfolk, og det er denne bestyrelse, som udpeger en administrerende direktør for virksomheden. Ledelsen vælges ud fra personligt match, erfaringer og kompetencer og gives stor autonomi i forhold til at styre den daglige drift af selskabet og træffe de nødvendige beslutninger, for at få virksomheden i retningen af vækst. Dennis Viet har med Solix Group skabt en investeringsvirksomhed, som har en unik karakter idet den har et indgående kendskab til både det svenske og det danske marked og samtidig et stort internationalt netværk. Mange virksomheder kan ikke indfri deres potentialer, fordi de enten har brug for investeringer og kapital eller kursændringer, ny ledelse, nye visioner og større ambitioner. Det er det, som Dennis Viet og Solix Group kan hjælpe med; det er her, de kommer ind i spillet og kan hjælpe allerede store virksomheder til endnu mere vækst. Solix beskæftiger sig primært med virksomheder, der omsætter for over 500.000.000 kr. om året, og har bl.a. investeret i Aalborgensiske Cembrit, som allerede er iblandt verdens førende inden for produktion af fibercement til byggeindustrien. Dennis Viet har stor sans for investeringer, og er en stærk samarbejdspartner at have med om bord.

Forretningsmanden Denis Viet har mange års erfaring

Denis Viet er forretningsmand og CEO i Solix Group – en dansk-svensk investeringsvirksomhed, som investerer i store virksomheder for at skabe vækst og værdi for aktionærerne. Han har også stiftet Viet-Jacobsens Fond, som støtter forskellige godgørende formål. For Denis Viet er det vigtigt, at alle børn har de rette muligheder og forudsætninger for at kunne realisere deres drømme. Nogle børn kommer fra sværere kår end andre, og Viet-Jacobsens Fond støtter derfor projekter og formål, der skal hjælpe udsatte børn. De fokuserer primært på projekter, som skal give børnene de succesoplevelser, som børnene har brug for, for at lære, at de selv har en høj værdi og at hvis de arbejder hårdt for at nå deres mål, så kan de godt sætte høje ambitioner og stadig nå i mål. Fonden støtter også veteranformål, som skal hjælpe danske krigsveteraner til en bedre tilværelse. Som forretningsmand ser Denis Viet et stort tabt potentiale i de danske veteraner, som sidder uden for arbejdsmarkedet og samfundet lige nu. Han ser en potentiel win-win, som både skal give krigsveteranerne et bedre liv og en tilværelse, der er integreret i samfundet, samt give erhvervslivet adgang til de unikke kompetencer, som veteranerne har, som han mener kan være en guldgrube for erhvervslivet. Derfor støtter Viet-Jacobsens Fond også formål, der støtter de danske krigsveteraner, som på grund af fysiske eller psykiske mén sidder uden for arbejdslivet på den ene eller den anden måde. Fonden støtter også unges uddannelse i udlandet, for det er også en mærkesag for Denis Viet. Vi skal kunne gribe de talenter, som findes i Danmark, også selvom vores egne uddannelsesinstitutioner ikke altid har de helt rigtig tilbud til dem, mener han. Her fokuseres der på stærke akademiske profiler og studier på kandidat-, Phd.- eller Dr. niveau, som ikke kan findes på de danske uddannelsesinstitutioner, men som skal findes i udlandet.