Byfornyelse og kontorbyggeri hos eksperterne Hansen & Larsen

Byfornyelse og kontorbyggeri hos eksperterne Hansen & Larsen

Hansen & Larsen er din lokale entreprenørvirksomhed i Vestjylland. Læs med her om bl.a. deres erfaringer med byfornyelse og kontorbyggeri.

Kontorbyggeri med fokus på arbejdsmiljøet

Erhvervsbygninger og kontorbygninger er efterhånden en fast integreret del af vores bybillede, og derfor skal de selvfølgelig også tegnes og bygges efter æstetiske principper, der lader dem passe ind i bybilledet og forskønne byen. Der er også virksomheder, der vælger at opføre kontorbygninger uden for byen i mere øde områder, hvor der er færre naboer og dermed heller ikke de samme æstetiske krav. På den måde kan man spare penge på arkitekter. Uanset hvilket slags kontorbyggeri, du skal starte op, så skal du bruge en entreprenør, og hertil kunne Hansen & Larsen måske være de rette for dig. De har base i Skjern, men bygger også i Herning, Tarm, Ringkøbing samt resten af landet. De har mange års erfaring med kontorbyggeri for bl.a. Arla, Vestas, Grene etc. Du vil helt sikkert kunne finde den rette ekspertise, hvis du kontakter dem og indhenter et tilbud. Læs mere om kontorbyggeri på deres hjemmeside.

Byfornyelse – vælg denne entreprenør!

Hos Hansen & Larsen finder du også en pålidelig totalentreprenør på store byfornyelsesprojekter. De har mange års erfaring med byfornyelse og har bl.a. renoveret facader i hele butiksgader, bygget store butikscentre op fra bunden og meget mere. Hvis du søger en entreprenør til byfornyelse, så skal du vælge en virksomhed med erfaring. Alt for ofte i offentlige byggerier bliver der valgt de forkerte entreprenører med katastrofale konsekvenser for budgettet og kommunekassen. Hansen & Larsen beskæftiger 80 medarbejdere og har ansatte inden for en bred vifte af forskellige fag inden for konstruktion, byggeri etc. Når det kommer til byfornyelse, er de en spiller af rette kaliber, der kan påtage sig ansvaret for selv kæmpestore opgaver. De har mange projekter på CV’et, som du kan læse mere om på deres hjemmeside. Find præcis den ekspertise, der fører dit projekt til dørs inden for tidsplanen og inden for budgettet og med stor håndværksmæssig og æstetisk kvalitet.