Badeolie og ansigtsscrub i 100 % naturlig kvalitet

Badeolie og ansigtsscrub i 100 % naturlig kvalitet

Badeanstalten tilbyder nærende og naturlige plejemidler med stor fokus på kvaliteten. Her kan du læse om danskproduceret badeolie og ansigtsscrub, der er fremstillet på den lille fabrik i Aalborg. På badeanstalten.dk kan du også shoppe body wash, håndsæbe, håndsprit, ansigtscreme og andet med de bedste ingredienser, som Moder Jord har givet os.

Badeolie fra Badeanstalten – Den perfekte gave

Hos Badeanstalten er det de stolte traditioner og gode råvarer, som sætter tonen. Sammen med en villighed til at afprøve nye ting og skabe innovative plejeprodukter har denne aalborgensiske fabrik nået langt. Deres badeolie egner sig perfekt til de situationer, hvor du har brug for at koble helt af. En nærende badeolie og massageolie fra badeanstalten.dk giver god mening efter en hård og ekstra stressende dag på kontoret. Køb rigtig lækker badeolie med levering til hele Danmark. Se de forskellige badeolier, alle med unikke karakteristika, på www.badeanstalten.dk.

Shop ansigtsscrub og masker på badeanstalten.dk

Badeanstalten står også bag ansigtsscrub og masker, som de kan være stolte af. Det er nogle lækre produkter, som bl.a. kan være med til at fjerne døde hudceller og øge blodcirkulationen i selve huden. Benyt ansigtsscrub ved at massere den forsigtigtig rundt i ansigtet, og hvis du har tænkt dig en afslappende aften, kan du med fordel også købe en af deres ansigtsmasker. Køb ansigtsscrub og ansigtsmasker i høj kvalitet med respekt for naturens ingredienser og de råvarer, som vi har her i eget land.

Besøg badeanstalten.dk, og forkæl dig selv med badeolie og ansigtsscrub. Disse plejende produkter er også perfekte som gave til en veninde eller familiemedlem, som har brug for at forkæle sig selv lidt ekstra. Badeanstalten har også brugt mange kræfter på at skabe innovative badesalte, håndsæber og body wash. Se også disse skønne produkter på hjemmesiden, som tilbyder fri fragt over 499 kroner. Nogle gange har man brug for at være lidt ekstra god ved sig selv.