Ansigtsolie og flydende håndsæbe efter stolte traditioner

Ansigtsolie og flydende håndsæbe efter stolte traditioner

Badeanstalten er en af Danmarks mest autentiske producenter af plejeprodukter til hud og hår. Du finder naturlig ansigtsolie og flydende håndsæbe på fabrikkens egen hjemmeside. Klik ind på badeanstalten.dk, og shop plejeprodukter med nærende ingredienser og forskellige olier.

Ansigtsolie og ansigtsserum fra dansk fabrik

Køb ansigtsolie og serum af bedste kvalitet hos den danske sæbefabrik med navnet Badeanstalten. Klik ind, og køb ansigtsolie med E-vitamin. Bestil vitaliserende ansigtsserum og olie med naturlige råvarer og i høj kvalitet. Alt er fremstillet på den aalborgensiske fabrik. Hos Badeanstalten kombineres innovative teknologier og metoder med de stolte traditioner, og det er de friske råvarer, som får det hele til at hænge sammen. Med de rette ingredienser opnår man ansigtsolie med gode egenskaber uden brug af skadelige stoffer, som ved mange af de produkter, man finder andetsteds. Forkæl dig selv med lækker ansigtsolie, eller køb ansigtsserum til en person, du ønsker at forkæle med et luksusprodukt. Der er fri fragt over 499 kroner, når du bestiller online. Alternativt kan du finde en butik tæt på dig via www.badeanstalten.dk.

Køb flydende håndsæbe online hos Badeanstalten

Badeanstalten tilbyder flydende sæbe, som er fremstillet uden syntetiske stoffer og skumdannere. Disse flydende sæber er baseret på traditionelle metoder, hvor der er brugt rene, forsæbede olier. Det betyder, du modtager et 100 % biologisk og bionedbrydeligt produkt med en flydende sæbe fra Badeanstalten. De æteriske olier, der er benyttet, dufter helt fantastisk, og på badeanstalten.dk finder du sæbevarianter med hvid the, agurk, aktivt kul og mange flere. Du kan også købe sæbetilbehør som f.eks. et stilfuldt vægbeslag til at hænge den flydende sæbe på. Disse sæbeprodukter er lavet med stor respekt for de stolte sæbetraditioner, vi nu engang har i Danmark. Læs mere om produktion og filosofi online, og bestil plejemidler online.

Badeanstalten står bag mange typer flydende håndsæber og ansigtsolier, der er fremstillet i den bedste kvalitet på dansk fabrik ved Aalborg. Der er benyttet naturlige ingredienser for et bedre resultat.