2BM tilbyder en S/4HANA foranalyse samt kyndig hjælp til SAP

2BM tilbyder en S/4HANA foranalyse samt kyndig hjælp til SAP

Har man brug for kyndig hjælp til at optimere og effektivisere processerne i sin virksomhed, og anvender man SAP i sin virksomhed, så bør man bestemt kigge ind forbi 2BM. Her tilbydes der blandt andet en S/4HANA foranalyse. Man kan blive meget klogere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

S/4HANA foranalyse

Kunne man godt tænke sig at optimere de eksisterende forretningsprocesser, man har i sin virksomhed, så bør man helt sikkert vælge at tage kontakt til 2BM. Her tilbydes der blandt andet en S/4HANA foranalyse, som kan være med til at afklare og dokumentere alt fra AS-IS beskrivelser af nuværende processor og identifikation af konverteringsstategier til TO-BE løsningsdesign og meget, meget mere. En S/4HANA foranalyse varer cirka otte til ti uger, hvorefter man vil have et solidt overblik over sine systemer. Hos 2BM er man i kontakt med dygtige konsulenter, som ved alt om, hvordan man foretager en S/4HANA foranalyse, så man kan være helt tryg ved, at det hele bliver gjort korrekt. Man kan blive meget klogere på det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

Kyndig hjælp til SAP

SAP er en fantastisk software-løsning, som både kan effektivisere, systematisere og forbedre processerne i en virksomhed, og systemet egner sig særligt godt til at anvende i virksomheder, som har med logistik eller drift at gøre. Hos 2BM kan man få kyndig hjælp til SAP, som er det oplagte valg til at løse opgaver inden for alt fra markedsføring til fakturering, personalestyring og meget, meget mere. SAP er en særdeles teknisk avanceret platform, som har udviklet sig gradvis i løbet af de seneste mange år og derfor er systemet særdeles funktionelt. Man kan læse meget mere om det hele ved at vælge at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Online på hjemmesiden www.2bm.dk kan man blive klogere på alt fra en S/4HANA foranalyse til SAP.