100% naturligt kattefoder og hundetørfoder fra WinnerPlus

100% naturligt kattefoder og hundetørfoder fra WinnerPlus

På www.winnerplus.dk har de alt, hvad du skal bruge, hvis du gerne vil give din hund det bedste af det bedste foder – kun indeholdende naturlige ingredienser. Læs mere nedenfor om naturligt kattefoder og hundetørfoder.

På jagt efter naturligt kattefoder uden kemi? – Find det på www.winnerplus.dk

winnerplus.dk finder du alt hvad hjertet begærer, når det kommer til kattemad og hundemad baseret på naturlige ingredienser. Derfor finder du på hjemmesiden også et stort udvalg af naturligt kattefoder, både hvad angår vådfoder og tørfoder. Deres tørfoder er naturligt kattefoder, der kun indeholder naturlige og udvalgte råvarer. Den rette balance mellem indholdet af fosfor og calcium sikrer et optimalt stofskifte for din kat, mens forekomsten af urinsten formindskes af et lavt indhold af magnesium. Indholdet af fibre sørger desuden for at mindske opbygningen af hårbolde i fordøjelsessystemet, så din kat får en så behagelig fordøjelsesproces som muligt. Der er som sagt kun tale om naturlige ingredienser og derfor finder du hverken kemiske farvestoffer eller kunstig aroma på ingredienslisten på kattemaden. Udover et bredt sortiment af naturligt kattefoder får du desuden fragten gratis med i købet, når du køber for mere end 399 kr.

Hundetørfoder til aktive, ældre eller overvægtige hunde

Hvis du er på udkig efter en leverandør af hundemad af høj kvalitet fra din hund er hvalp, til den er voksen, så er WinnerPlus et rigtig godt bud. Her får du ikke bare professionel rådgivning om hundefoder, men også foder baseret på helt naturlige råvarer, så du undgår unødige kemikalier i din hunds mad. Deres hundetørfoder opfylder alle kravene til hundemad til voksne hunde, når det kommer til ernæring og indhold. Det gør det blandt andet fordi, det er rigt på kød – og så er det et ekstra plus, at hundetørfoderet ikke indeholder kornsorter, der er rige på gluten. På www.winnerplus.dk er det nemt at navigere rundt mellem de forskellige kategorier og dermed også at finde frem til deres hundetørfoder, der blandt andet byder på hundefoder til voksne hunde med et normalt aktivitetsniveau, til ældre eller overvægtige hunde eller foder tilpasset særligt til ekstra aktive hunde, der har brug for et ekstra skud energi. Derudover kan du også finde hundetørfoder til hunde med intolerance over for fødevarer. Læs meget mere på deres hjemmeside og bliv klogere på, hvilken type hundemad du bør købe.