New Zealand og Bhutan – Rundrejser med alt inklusivt

New Zealand og Bhutan – Rundrejser med alt inklusivt

Ønsker du at rejse til New Zealand? Adventure Holidays har en spækket tur til dette todelte land på den anden side af Jorden. En anden mulighed er det lille land Bhutan, som er nemt at overse, hvilket er en skam. Landet her i Asien byder nemlig på uforglemmelige oplevelser. Læs mere i artiklen her eller på www.adventureholidays.dk.

Rejse til New Zealand hos Adventure Holidays – Dansk rejseleder

Kom på rejse til New Zealand med alt med i prisen. Det betyder, at den pris, som du ser, indeholder billetter til entréer samt fuld forplejning. Der kommer også dansk rejseleder med på rundrejsen til New Zealand, der også byder på stopover i Sydney med fire dage til at udforske Australiens største by, der er en storby uden lige. New Zealand er opdelt af to øer. Nordøen er den mest befolkningsrige, imens Sydøen byder på storslået natur uden lige. Med en rejse til New Zealand hos Adventure Holidays kommer du til at opleve den nordlige ø samt den sydlige med destinationer som Wellington, Christchurch, Queenstown og mange flere. Tag på rundrejse til New Zealand, og få et minde for resten af livet. Ferien kommer til at byde på masser af dyreliv, natur og kulturelle oplevelser. Der er også et overnatningscruise på Doubtful Sound inkluderet i prisen. Læs mere om rejsen via adventureholidays.dk.

Bhutan med fuld forplejning – Klik ind på adventureholidays.dk

Der er mange gode grunde til at tage til Bhutan, og Adventure Holidays har arrangeret den perfekte ferie til landet, som byder på unikke oplevelser i Tordendragens land og Himalaya. Ferien til Bhutan indeholder destinationer som Thimphu, Gangtay, Bumthang samt ophold i Nepals hovedstad Katmandu. Det er en uforglemmelig og anderledes rundrejse, som giver dig det bedste af Bhutan. Tag på ferie til dette lille asiatiske land, hvor der vil være fuld forplejning. Denne Bhutan rundrejse byder på et lækkert aktivitetsprogram, du naturligvis kan læse mere om på adventureholidays.dk.

Rejs til Bhutan og New Zealand på unik rundrejse med Adventure Holidays, hvor der er fuld forplejning med i prisen.