Bestil en tur til Cirkusrevyen 2019 eller flodkrydstogt på Mosel og Rhinen

Bestil en tur til Cirkusrevyen 2019 eller flodkrydstogt på Mosel og Rhinen

Har du prøvet en sejltur på en af de store europæiske floder? Det er en uforglemmelig oplevelse, der på det varmeste kan anbefales. Ans Rejser tilbyder et flodkrydstogt på Rhinen og Mosel, hvor der er tænkt på det hele. En anden mulighed, hvis du ønsker et godt grin, er Cirkusrevyen, som igen i 2019 byder ind med førsteklasses satire omhandlende politik og verdens situation.

Tag på sejltur på Rhinen og Mosel med Ans Rejser

At sejle ned langs Rhinen og Mosel er en forrygende og samtidig afslappende oplevelse, man bør forkæle sig selv med. Ans Rejser arrangerer flodkrydstogt på Mosel og Rhinen, hvor der sejles forbi Strasbourg, Mainz, Boppard, Koblens, Alken, Cochem og andre byer. Denne rute tager jer forbi stejle klipper, vinmarker, bindingsværkshuse helt tilbage fra Middelalderen og andre skønne seværdigheder. Det er en idyllisk lille sejltur på seks dage ombord på et veludstyret skib. Få et indblik ind i fortiden og den rige tyske kulturhistorie. Det kan på det varmeste anbefales at bestille et flodkrydstogt hos en erfaren arrangør som Ans Rejser, der har sørget for at inkludere alle detaljerne i deres pakkesejltur.

Køb din billet til Cirkusrevyen 2019 på ansrejser.dk

Inde på ansrejser.dk kan du også bestille en tur til København, hvor Cirkusrevyen anno 2019 er hovedpunktet. Det er en af de mere populære ture med mange afgange, så slå til hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på, at der er ledige pladser på den ønskede dato. Udover Cirkusrevyen 2019 tager Københavnerturen jer også forbi Bakkens Perle, hvor der serveres middag, og på kanalrundfart. Opholdet finder sted på firestjernet hotel, og du får rigtig meget med for en ganske favorabel pris. Cirkusrevyen er kendt for politisk satire, og også i 2019 tages der fat på de dybe emner med et smil på læben. Cirkusrevyen er et stykke dansk kultur, som man bør opleve. Kendte danskere skuespiller står klar til at gå på scenen og levere førsteklasses underholdning.

Bestil en tur til Cirkusrevyen 2019 eller flodkrydstogt på Rhinen og Mosel via www.ansrejser.dk.