Trådløse høretelefoner samt højtalere med Bluetooth teknologi af KREAFUNK

Trådløse høretelefoner samt højtalere med Bluetooth teknologi af KREAFUNK

KREAFUNK er dansk design inden for accessories, men også lyd af en audiofil kvalitet. Kig på deres to kategorier med trådløse høretelefoner eller Bluetooth højtalere inde på kreafunk.com.

Flere typer af flotte og stilrene trådløse høretelefoner

KREAFUNK designer trådløse høretelefoner både som in-ear og on-ear. Vælg mellem Bluetooth modeller eller én med almindeligt kabel. Det er fedt, at kunne nyde god lyd på farten. Det virker som en selvfølge i dag, men det er ikke lang tid, man skal tilbage, før man skulle slæbe rundt på en stor discman, der skrattede ved rystelser. I dag kan man tage digital lyd med sig på telefonen eller en decideret MP3 afspiller som fx en iPod, men det, som betyder mest for oplevelsen, er valg af høretelefoner. De trådløse modeller er naturligvis mere praktiske, og det er også pænere uden en ledning over tøjet. KREAFUNK har lanceret en on-ear Bluetooth høretelefon med knivskarp lyd og en vis dybde, ligesom du også kan finde en in-ear høretelefon til sportsbrug.

Køb en 360 graders Bluetooth højtaler på kreafunk.com

Skal du med banden en tur på stranden? Det er cool at kunne lytte til musik, mens man nyder det gode sommervejr i Danmark, og den oplagte mulighed er en Bluetooth højtaler. Du tilslutter din digitale afspiller trådløst – nemt og praktisk. Du kan også tage den med på arbejde, så der er lidt lækker musik til langt hen på eftermiddagen, eller blot ud i haven. En Bluetooth højtaler giver frihed, og hvis du både prioriterer kompakthed, lyd og elegant design, kommer du til at synes godt om modellerne af KREAFUNK. Denne virksomhed har også lanceret 360 graders højtalere samt en DAB+ radio, der kan modtage digitalt radiosignal.

God lyd er ikke begrænset til hjemmet. Har du transportable høretelefoner eller højtalere? Hvis ikke, finder du modeller med Bluetooth hos KREAFUNK, der fungerer trådløst. Dette er bestemt den mest praktiske løsning til at tage de fede tunes eller den interessante podcast med sig ud af huset.