PocketBook og Kindle e-bogslæsere til salg hos specialbutikken eBookReader.dk

PocketBook og Kindle e-bogslæsere til salg hos specialbutikken eBookReader.dk

Nogle gange er det fantastisk at danse hele natten, mens andre gange vil man hellere fordybe sig i en god bog. Der er sket meget med den måde, som verdensborgere læser på. Med en e-bogslæser fra bl.a. PocketBook og Amazon Kindle har man hurtigt adgang til de nyeste udgivelser og klassikere fra fortiden. Køb readers, covers, skærmbeskyttelse, Bluetooth-højtalere m.m. hos eBookReader.dk.

PocketBook fremstiller schweiziske e-bogslæsere i høj kvalitet

Med en e-bogslæser fra PocketBook har du mulighed for at fordybe dig i en god bog, bl.a. imens du kører i bus. Læs på vej til universitet, selvom det kun er en kort tur. Eller nyd en god bog, imens din ægtefælle kører bilen til sommerhuset. Med en PocketBook e-bogslæser er det også fristende at lægge sig ned i sofaen med noget ambient musik i høretelefonerne og fordybe sig. PocketBook har fremstillet readers med E-Ink-teknologi. Denne feature gør, at din skærm kommer til at ligne overfladen på en rigtig bog. Det gør det mere behageligt at læse sammenlignet med en almindelig tablet. Hos eBookReader.dk fører de både modeller som COLOR, InkPad 3 og Touch LUX 5. Det schweiziske mærke har markeret sig på et overkommeligt prisleje, men hvor man får rigtig meget kvalitet for pengene. Overvej også, om den udvidede forsikring hos eBookReader.dk er aktuel for dig.

Kindle readers fra Amazon – Oasis, Voyage m.m.

Hvis vi bevæger os over på den anden side af Atlanten og hele vejen til Seattle, så finder vi Amazons hovedkvarter. Det er den amerikanske gigant, som har udviklet Kindle. Kindle 10 er den nyudviklede udgave fra den klassiske serie, som gjorde e-bogslæsere populære. Siden da har Amazon også forgrenet sig i andre retninger og skabt serier til forskellige behov. Online hos eBookReader.dk tilbyder de også Kindle Oasis, Paperwhite 4 og Voyage. Bemærk, at eBookReader.dk sælger Kindle med danske bogstaver. Du behøver derfor ikke bekymre dig om kompatibilitet med Æ, Ø og Å. Køb din Kindle hos specialisten. Det 100 % danskejede firma er e-mærket og sidder klar til at yde god kundeservice. På hjemmesiden finder du også nedsatte demovarer samt e-bogslæsere fra Kobo og Onyx.