Micro SD kort og netværkskabler. Køb med prisgaranti hos Av-Cables.dk

Micro SD kort og netværkskabler. Køb med prisgaranti hos Av-Cables.dk

Ledninger og kabler behøver du kun at bestille ét sted fra. Av-Cables.dk forhandler f.eks. netværkskabler og Micro SD kort. Bestil crimptang værktøj, Cat 6a netværksstik og meget andet online – altid med prisgaranti, og med mulighed for dag til dag levering, hvis varen/varerne er på lager. Apple AirPods og HDMI stik er naturligvis også en del af udvalget, ligesom at du kan købe SATA kabler, interne PC strømkabler og Keystone stik online – alt sammen nemt og bekvemt via www.av-cables.dk.

Netværkskabel til en lav pris. Få LAN kabler i mange længder

Et netværkskabel er noget, som de fleste har brug for. En trådløs forbindelse kommer aldrig til at være det samme som en direkte LAN forbindelse imellem din PC og din Wi-Fi router. Hvis den trådløse router alligevel er tæt placeret på din computer, kan du lige så godt benytte et netværkskabel. Prøv at teste netværksforbindelsen med en trådløs forbindelse sammenlignet med den direkte forbindelse, der er etableret med et netværkskabel. Du vil opdage, at det bliver markant hurtigere, og at du kommer til at opleve mindre lag med den direkte variant. Mange bærbare computere er udstyret med et middelmådigt netværkskort, som simpelthen ikke kan levere varen. Et netværkskabel kan højne oplevelsen gevaldigt, uanset om du ser YouTube, eller du er ved at downloade den nye opdatering. Brug for hjælp? Så benyt netværksguiden online på www.av-cables.dk.

Køb et Micro SD kort særdeles billigt på www.av-cables.dk

Tag data med dig lige meget, hvor du skal hen! Et Micro SD kort giver dig mulighed for at overføre data på farten. Mange moderne bærbare computere er kompatible med et Micro SD kort, men også digitale kameraer og mobiltelefoner med Android. De benyttes også til dataoverførsel imellem tablet og computer. Et Micro SD kort skal have nok med plads til dine billeder, MP3 filer, dokumenter, eller hvad du ellers benytter pladsen til. Hos Av-Cables.dk findes et bredt udvalg af kvalitets Micro SD kort fra Kingston og SanDisk, som du sikkert har hørt om før? Shop et Micro SD kort på 32 GB, 256 GB og mange andre kapaciteter – alt sammen online via få klik på www.av-cables.dk.

Køb et netværkskabel og Micro SD kort til en særdeles stærk onlinepris hos en webshop med 5/5 score på deres Trustpilot side.