Luminex A/S leverer pullerter med lys, nedgravningslamper, akustiklamper m.m. – læs om deres referencer her

Luminex A/S leverer pullerter med lys, nedgravningslamper, akustiklamper m.m. – læs om deres referencer her

Luminex A/S leverer belysning i samlede løsninger til arkitekter, bygherrer og lignende, der ønsker en samlet kvalitetsløsning uden kompromiser. Se eksempler på deres faglighed ved at kigge på referencerne. De har udført omfattende projekter til kendte firmaer og institutioner, der er listet på luminex.dk.

Vælg dem også pga. deres referencer fra anerkendte virksomheder

Luminex A/S er en belysningsleverandør, der har modtaget adskillige anbefalinger. Deres referencer er fra kvalitetskendte virksomheder med høje ambitioner til alle facetter af virksomhedsdriften – også deres belysning. Der er blevet vurderet behov tidligt i renoveringsfasen og skabt helhedsløsninger med forskellige typer af lamper. De arbejder f.eks. med pendler, skinnelamper, industrilamper og LED strips. Samtidig benytter Luminex A/S sig af væglamper, loftslamper og akustisk belysning, når rummet designes. Med akustiklamper vil man være i stand til at skabe et bedre audiomiljø kombineret med flot belysning. Så inden du starter med nybyg eller renovering, vil det give mening at tage kontakt til dem.

Se eksempler på pullerter med lys via luminex.dk

En multifunktionel løsning, som mange kan drage fordel af, er en pullert med lys. På luminex.dk er deres pullerter udstillet. Det er alle stilfulde modeller, der kan tænkes ind i dine udearealers helhed og skabe gangområder med god belysning. Med udendørs pullerter er det nødvendigt at tænke på kvaliteten. Disse kommer til at være udenfor året rundt, og derfor skal de kunne holde til det danske vejr. Med pullerter med lys fra luminex.dk får man den bedste kvalitet. Kontakt Luminex A/S for at høre omkring de muligheder med belysningspullerter, som der er ved din bygning. Gode udendørsarealer er med til at understrege bygningens helhed og i sidste ende jeres firmabrand.

Det er kompliceret at tænke omfattende ny belysning ind i en større bygning. Det kræver stor ekspertise, og derfor er det en opgave, som er oplagt at udlicitere. På luminex.dk finder du eksempler på deres løsninger – både produkter og tidligere helhedsprojekter hos kendte virksomheder.