Kobo eller Kindle e bogslæser – nedsatte modeller hos eBookReader.dk

Kobo eller Kindle e bogslæser – nedsatte modeller hos eBookReader.dk

Bestil en Amazon Kindle Paperwhite e bogslæser online, eller vælg en af de velomtalte ebook readers fra Kobo. Alle læseheste bør kigge på udvalget hos eBookReader.dk.

Amazon Kindle Paperwhite – den kendte serie af e bogslæsere

Hos eBookReader.dk finder du flere modeller fra Kindle Paperwhite serien af Amazon. Du kan købe en Kindle Paperwhite 3 eller 4 e bogslæser med plads til flere tusinde bøger på harddisken. Dette betyder selvfølgelig, du ikke kommer til at løbe tør for læsestof i sommerhuset eller på den interkontinentale flyvetur. Den flotte Amazon Kindle Paperwhite 4 fra 2018 er på nuværende tidspunkt nedsat. Den kommer med Wi-Fi, der gør det muligt at downloade nye bøger online og hente fra ens Cloud drev. Denne model vejer næsten ikke noget, så man aldrig har det dårligt med at tage ens Kindle Paperwhite e bogslæser med sig rundt omkring – i skolen eller på sommerferie. Hvis du vil sikre dig mod uheld, skal du overveje at bestille eBookReader.dk’s 2 års udvidede forsikring, der beskytter mod nogle ekstra situationer. Køb din nye e bogslæser i dag, uanset om du er interesseret i Amazon Kindle Paperwhite 3, 4 eller en anden model som fx Oasis.

Kobo ebook reader – usædvanlig høj kvalitet

Klik ind hos eBookReader.dk, og køb en ebook reader fra Kobo. Leverandøren er en seriøs konkurrent til Amazon. Mærket har gjort sig populært med deres Aura H2O, Aura ONE og Clara HD. Webshoppen har for nyligt også inkluderet Kobo Forma i udvalget, der er en stilfuld ebook reader, som kommer med mange moderne funktioner, der højner oplevelsen. Det er lækkert at kunne slappe af med en god bog. Man afstresser, når man læser, og dette er vigtigt i det ellers hektiske liv, som mange danskere har. Kig ind forbi eBookReader.dk, hvis du er interesseret i en Kobo ebook reader – Clara HD, Aura H2O m.m.

Her er godt nyt for de læseglade mennesker i DK. Hos eBookReader.dk er der pt. besparelser på e bogslæsere. Køb en Amazon Kindle Paperwhite ebook reader eller en af de nye Kobo modeller online.