Frandsen og Artemide lamper – Designerlys.dk

Frandsen og Artemide lamper – Designerlys.dk

Hos Designerlys.dk finder du bl.a. Artemide og Frandsen lamper. Læs mere om disse to mærker her i butikken, og find info om det komplette udvalg på www.designerlys.dk, der også indeholder belysning fra en lang række af andre mærker.

Køb Frandsen lamper i flotte design

Frandsen Lighting er lig med stilfuld belysning, og hvis du også er forelsket i Frandsen lamper, så kommer du til at synes godt om udvalget hos Designerlys.dk. Du får nemlig gratis fragt ved køb på hjemmesiden, der tilbyder et væld af lamper fra dette mærke, der blev etableret i 1960’erne. Det som især kendetegner Frandsen lamper, er konstruktionen og materialerne, som følges godt ad. Frandsen lamper er lig med dansk design, når det er bedst, og den stilrene belysning kommer til at passe godt ind i de fleste danske hjem. Se de neddæmpede og behagelige design på www.designerlys.dk, eller tag et kig forbi den fysiske butik, hvor en venlig ekspedient står klar til at rådgive dig om lampevalg fra dette brand og mange andre.

Artemide belysning via www.designerlys.dk

Køb Artemide indendørs belysning hos Designerlys.dk, som er et af de største designerbrands inden for eksklusiv belysning. Artemide lamper er lig italiensk kvalitet, og det er især det højtudviklede håndværk, der gør lys fra dette mærke til noget specielt. Hvis du er forelsket i Artemide lys, så er det også let at blive forelsket i belysningsudvalget hos Designerlys.dk, der online og i den fysiske butik tilbyder en del i Artemide lamper. Du får selvfølgelig også gratis fragt på designerlamper fra dette brand.

Leder du efter trendy belysning, eller kigger du efter tidløse design? Køb hos Designerlys.dk, der tilbyder lamper fra Artemide og Frandsen. Du kan også købe lys i flotte design fra andre mærker som f.eks. Chors, Belid, Marset, Philips Hue m.fl., og det er let at finde inspiration på hjemmesiden. Klik ind på www.designerlys.dk, og bestil de skønneste modeller fra Le Klint, DybergLarsen, Louis Poulsen, Piet Hein og mange flere.