Alt fra refurbished tablets til nye 4K gamer skærme hos Føniks Computer

Alt fra refurbished tablets til nye 4K gamer skærme hos Føniks Computer

Man skal aldrig kigge i lang tid hos Føniks Computer for at finde en god handel. Det gælder også, hvis man besøger dem for at købe ny skærm til computeren. Skal du således fx bruge en 4K gamer skærm, vil forhandleren helt sikkert være klar til at levere den helt rigtige. Derudover har butikken også udvidet deres udvalg inden for refurbished hardware gevaldigt, deriblandt i kategorien refurbished tablet. Læs mere om begge dele herunder.

Køb en lækker 4K gamer skærm fra BenQ eller Samsung

Er du i gang med at udvide dit gamer setup med en ny skærm, er udvalget med 4K gamer skærme hos www.fcomputer.dk et godt sted at gøre det. Her finder man nemlig gode modeller fra en række velkendte mærker, fx BenQ, Samsung og AOC. Alle tre er velkendte mærker inden for computerskærme, inklusive gamer skærme, der helt sikkert vil kunne levere en 4K gamer skærm, der lever op til alle din krav og mere til. Køber du den hos den danske forhandler, kan du samtidig glæde dig over deres gode kundefordele, som gratis fragt, 3 ugers returret og mulighed for afhentning i fysisk butik i enten Århus eller København.

Refurbished tablet – billigere og bedre for miljøet

Udover ny 4K gamer skærm, er der også andre gode grunde til at kigge forbi Føniks Computer lige nu. fx deres kategorier med refurbished tablets. Med en refurbished tablet kan man både spare på indkøb af ”ny” tablet, uden at gå på kompromis med kvaliteten, samtidig med at man kan gøre miljøet en tjeneste, da man er med til at give nyt liv til elektronik, når man vælger en refurbished tablet. Den danske forhandler sørger selvfølgelig for at rense og klargøre enhver refurbished tablet, inden den forlader værkstedet, så den er klar til brug, og stort set så god som ny.