2BM har stor erfaring med bl.a. SAP HR og tilbyder software systemet Data Discovery Tool

2BM har stor erfaring med bl.a. SAP HR og tilbyder software systemet Data Discovery Tool

Hos 2BM finder en bred række af services inden for ERP, SAP HR samt implementering af it-systemer. De udvikler også deres egne kompatible it-systemer, som kan optimere dit ERP system. Læs fx mere om Data Discovery Tool her.

SAP HR sikrer en naturlig digitalisering

I det private erhvervsliv er er sket store forandringer på HR-området de sidste mange år, og mange virksomheders processer sker i et samarbejde med menneskelige ressourcer, viden, data og teknologi. Disse processer kan analyseres, effektiviseres og optimeres med SAP HR, som sikrer din virksomhed en naturlig digitalisering og som helt sikker vil optimere mange processer internt i virksomheden. 2BM har mange års erfaring med SAP HR i både det offentlige og private og har en unik evne til at sætte sig i din virksomheds sted. Der er mange forskellige måder, man kan optimere sine arbejdsprocesser på, men det kan være svært at se indefra, og nogle gange skal der udefrakommende konsulenter til for at kunne optimere og implementere it-systemerne parallelt med den daglige arbejdsgang. Som eksperter i SAP HR vil 2bm.dk helt sikkert kunne hjælpe din virksomhed med at finde den helt rette løsning og den bedste proces imod digitalisering.

Det smarte software system Data Discovery Tool

Hos 2BM kan du finde et bredt udvalg af forskellige software systemer, som kan hjælpe din virksomhed i det daglige; enten med at optimere, forbedre, effektivisere eller med at overholde GDPR, hvilket kan være en udfordring for mange virksomheder, hvis it- afdeling slet ikke er gearet til de ny regulationer. Med 2BM’s Data Discovery Tool kan du super let og hurtigt lokalisere og trække al persondata ud fra dit SAP system. Det kan ellers være svært, hvis en kunde eller medarbejder beder om sine persondata, at finde dem i et stadig mere og mere komplekst it-system, men dette Data Discovery Tool sikrer dig et hurtigt og let udtræk af al persondata efter den enkelte forespørgsel. Det er en af de nye love i GDPR, at enkeltpersoner har krav på al sin persondata efter forespørgsel, og med dette Data Discovery Tool bliver det let at efterkomme det krav for virksomheder med SAP systemer.