Vælg Eva Solo termokrus og kaffekopper til varme og kolde drikke hos ekram.dk

Vælg Eva Solo termokrus og kaffekopper til varme og kolde drikke hos ekram.dk

Hos ekram.dk finder du både køkkengrej og tilfredse kunder i lange baner. Denne store online isenkræmmer forhandler nemlig alt til køkken, hus og have med betingelser de færreste takker nej til. Få blandt andet fri fragt på bestillinger over 449 kr., lynhurtig levering og en garanteret tilfredshed med dit produkt — ellers kommer pengene retur!

Eva Solo termokrus garanterer den rette temperatur

Et Eva Solo termokrus er den populære termokop i dansk design, og derfor selvfølgelig en del af udvalget hos ekram.dk. Grunden til at et Eva Solo termokrus vælges af så mange danskere, skyldes blandt andet dets fantastiske evne til at kunne holde på varmen. Så snart du har fyldt dit nye Eva Solo termokrus op med din foretrukne drik, behøver du nemlig ikke at skulle bekymre dig om en temperatur, der langsomt falder. I stedet læner du dig bare tilbage og kan sagtens nyde varme drikke mange timer efter påfyldning. Et Eva Solo termokrus benytter sig nemlig af en dobbeltvægget vakuumeffekt, der er en form for isolering, som holder på både varme og kulde. Du kan derfor benytte dit Eva Solo termokrus til varme drikke i vinterens kulde, men ikke mindst til iskolde drikke i sommervarmen. Gør derfor din dag nemmere med et Eva Solo termokrus, og gør det selvfølgelig til en rigtig god pris hos ekram.dk.

Nyd varme drikke med flotte kaffekopper fra Eva Trio

Mangler du mere end bare kaffekopper på farten, fås også et stort udvalg af kaffekopper til hjemmet eller arbejdspladsen hos ekram.dk. Flotte porcelæns kaffekopper fra Eva Trio og Aida er nemlig en fast del af det store sortiment, sådan at dig og dine kollegaer eller dig naboen kan få jer en god snak over en varm kop kaffe. Mange danskere anser nemlig samtalen rundt om kaffebordet for en ganske essentiel del af hverdagen. Denne stolte tradition holdes i live af selveste kaffekoppen, og kaffekopper i klassiske, holdbare designs er derfor en fast del af udvalget af køkkengrej på www.ekram.dk. Kaffekopper fra ekram.dk er alle super klassiske, sådan at de kan falde til i ethvert hjem eller på en enhver arbejdsplads. Forskellige former og størrelser har du dog alligevel at vælge imellem, sådan at du kan få et sæt bestilt hjem, der passer netop dine behov. Brug og vedligeholdelse behøver du dog næsten ikke at tænke videre over, da de fleste sæt både tåler maskinopvask, mikroovn og en tur i ovnen eller fryseren.

Find de mange kaffekopper og krus på ekram.dk, og gør en god handel allerede i dag! Hos netop denne isenkræmmer får du desuden altid hele 100 dages returret, skulle du vælge at ombestemme dig efter et stykke tid.