Stressless stole og Natuzzi sofaer hos ILVA Max Jessen Terndrup

Stressless stole og Natuzzi sofaer hos ILVA Max Jessen Terndrup

Køb eksklusive Natuzzi sofaer og de mest komfortable Stressless stole. ILVA Max Jessen Terndrup sælger møbler fra kvalitetsmærker med prismatch. Du modtager også andre fordele som gratis finansiering og gratis Click & Collect.

Bestil en Natuzzi sofa i læder fra Italien

Bestil en Natuzzi sofa, og få fri fragt. Det verdensberømte mærke fra Italien står for lædersofaer i bedste kvalitet. Med en Natuzzi sofa har du et naturligt samlingspunkt i stuen. Den er centrum for hygge og bidrager med noget unikt til stilen. Natuzzi lædersofaer passer også til det moderne danske hjem. Hos ILVA Max Jessen Terndrup tilbyder de også sofasæt fra mærket inkl. 3+2+1 sæt, som indeholder lænestol. Når den gamle skal udskiftes, så er en Natuzzi sofa fra www.max-jessen.dk en åbenlys erstatning. Den høje læderkvalitet er ikke til at tage fejl af. Lædersofaer fra det italienske mærke er ikke en nyhed. De har produceret kvalitet helt siden 1959.

Ekspert i Stressless stole

Vil du ikke bare sidde godt, men rigtig godt? Stressless stole er til den kræsne livsnyder. Du fortjener et ordentligt sted at slappe af efter en hård dag. En lænestol fra Stressless er perfekt til dette formål. Køb justerbare modeller med indbygget fodskammel. ILVA Max Jessen Terndrup forhandler ikke blot Stressless stole, men også spiseborde, chaiselongsofaer, sofaborde og læderpleje. Ja, ILVA Max Jessen Terndrup er en Stressless ekspert og har et af de største studier med møbler fra mærket. Teamet i møbelhuset holder sig konstant opdateret med de revolutionære produkter fra dette brand. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at komme forbi eller ringe til dem.

Drømmer du om en ægte Stressless stol eller en af de lækre italienske Natuzzi sofaer? Gå på opdagelse online blandt anerkendte brands. Tjek også sortimenterne fra FDB, Bruno Mathsson, Hjort Knudsen og Tempur. Eller leder du efter en original Hästens seng med det velkendte mønster? På max-jessen.dk finder du alt i eksklusive møbler og altid rådgivning i øjenhøjde, som du frit kan benytte dig af.