Spåner til heste og 8 mm træpiller er begge samlet på jyskbiobrandsel.dk

Spåner til heste og 8 mm træpiller er begge samlet på jyskbiobrandsel.dk

Når du handler hos www.jyskbiobrandsel.dk, er du garanteret den bedste service samt højeste kvalitet til de skarpeste priser i landet. Derudover finder du udelukkende miljøvenlige produkter i form af alt fra træpiller og spåner til fyringsolie m.m. til opvarmning af dit hjem. Gå selv på udkig blandt de mange imponerende sortimenter, hvor der er rig mulighed for at finde, hvad du søger.

De tykke 8 mm træpiller forhandles til gode priser

Jysk Biobrændsel forhandler et flot udvalg af 8 mm træpiller, som passer til netop dit pillefyr. Hvad end du skal varme dit private hjem eller en hel arbejdsplads op, kan 8 mm træpiller være en effektiv og stabil varmekilde, du vil blive glad for. Find bl.a. 8 mm træpiller fra anerkendte mærker, såsom Ekman, Varga og Heatlets m.fl., der både kan leveres løst eller i pakkeløsninger afhængigt af dine krav og behov. Lige meget hvilken slags 8 mm træpiller, du vælger fra Jysk Biobrændsel, er du dog sikret højeste kvalitet på markedet, både hvad angår effektiv varme og bæredygtige alternativer til konservative metoder.

Mangler du spåner til din hest i høj kvalitet?

Har du hest, svin eller andet dyr, der har brug for et komfortabelt og naturligt underlag at stå og ligge på? Hos Jysk Biobrændsel finder du, foruden brændsel til hjemmet, også diverse former for spåner og strøelse til stalddyr, så dyrevelfærden er i top. Tag bl.a. et kig på spåner til heste, som både dufter godt og dine heste kan ligge blødt i. Med andre ord sikrer hestespåner altså, at din hests livskvalitet forøges, uden du skal bruge en formue på det. Spåner til heste har også en høj sugeevne, som suger vand og andet væske til sig, så du nemt kan sortere de brugte spåner til heste fra og tilføje nyt til stalden.

Gør noget godt for dig selv og miljøet med det bæredygtige og naturlige biobrændsel fra Jysk Biobrændsel i dag.