Salg af pavillon og modulhus hos FOCUS Moduler A/S

Salg af pavillon og modulhus hos FOCUS Moduler A/S

Bestil et modulhus og pavillon til beboelse hos FOCUS Moduler A/S. Vælg imellem fritidshuse, kolonihavehuse, klubhuse og andre løsninger. På www.focusmoduler.dk kan du også læse mere om mandskabsvogne og skurvogne, samt hvordan du kan tilpasse løsningerne individuelt. Udlejning er også en mulighed!

Se de attraktive modulhuse online

Det er oftere simplest at bestille et modulhus til fritidsgrunden. Hos udbydere som FOCUS Moduler A/S har man adgang til utallige designs, og virksomheden gør det muligt at skræddersy mulighederne til individuelle behov. Derfor bliver det helt dit eget modulhus, selvom du vælger fra en liste af standard modulbyggerier. Dit nye modulhus bygges på eget værksted i så vidt omfang som muligt og transporteres så hen til din adresse. Derfor kommer der sjældent til at være markante byggemæssige forsinkelser, sammenlignet med når man vælger almindeligt byggeri. Dette gør det særdeles attraktivt at vælge et færdigbygget modulhus fra FOCUS Moduler A/S.

Pavillon til salg – Mange muligheder

Der er også pavilloner til salg hos FOCUS Moduler A/S, som tilbyder adskillige beboelsespavilloner. Her er kvaliteten naturligvis også i top. Disse egner sig perfekt til beboelse og genhusning. En pavillon til beboelse kan både benyttes midlertidigt og permanent. Du får beboelsespavilloner med moderne faciliteter. Vælg imellem mange størrelser heriblandt 25, 35, 48, 60 og 70 kvadratmeter. Uanset om du ønsker en lille eller stor pavillon til midlertidig eller permanent beboelse, så se udvalget på focusmoduler.dk, der tilbyder service i topklasse. Du kan se nogle eksempler på hjemmesiden, hvor der også tilbydes løsninger til erhverv.

Ønsker du et modulhus til kolonihavegrunden eller sommerhusgrunden? Kigger du efter det nye klubhus? Så kontakt FOCUS Moduler A/S, der er eksperter i individuelt modulbyggeri. Du kan også købe pavilloner til konkurrencedygtige priser. Bestil også kontormoduler til skarpe priser. Det kan være svært at følge med, når virksomheden vækster, og der kan pludselig være behov for ekstra kontorplads. Her er kontormoduler en oplagt løsning, og disse tilbydes også online på focusmoduler.dk.