Pyntepuder, puffer og plaider af Tine K Home

Pyntepuder, puffer og plaider af Tine K Home

Tine K Home sælger boliginteriør til stue, soveværelse og resten af hjemmet. Kig på lækre boheme artikler til boligen på www.tinekhome.com. Enkel elegance er et andet element, som virksomheden sætter pris på, og som du også kan se i kategorierne med pyntepuder, puffer, plaider m.m.

Pyntepuder med flotte mønstre

pudebetræk - Tine K Home

Det er vigtigt at have puder, som passer til sofaen, stolen eller sengen. Det er en flot kontrast i hjemmet, hvis man har valgt de rette pyntepuder. Tine K Home forhandler pudebetræk i 50×50, 50×60, 50×75 cm med flere. De hundredvis af pyntepuder fra udvalget ses i mange danske hjem, men man finder også pudebetræk fra dette brand i hoteller og andre virksomheder rundt omkring i landet, men også på Grønland og i England. Tine K Home er gode til at skabe hyggelige mønstre, som passer godt ind i de skandinaviske designtraditioner. Tekstilerne består af velour stof, silke, liberty, bomuld og kvalitets uld. De snørklede og stribede mønstre er med til at give pyntepuderne karakter. Tine K Home har også en kategori med Oeko-Tex pyntepuder. Hvis du leder efter pudebetræk med denne kvalitetsstandard, så klik ind forbi tinekhome.com. Det er lækkert at kunne sætte sit personlige præg på hjemmets design. Hvis du leder efter boliginteriør til hjemmet som pyntepuder, og du er forelsket i boheme, enkel elegance og botanical living, er tinekhome.com en god side at starte på.

Find en puf til stuen

puffer - Tine K Home

Der sælges mange former for boliginteriør til stuen og resten af hjemmet hos Tine K Home. Bestil eksempelvis puffer, der er hyggelige at placere rundt omkring i opholdsstuen eller på værelset. Disse giver en afslappet atmosfære. Tine K Home sælger også de såkaldte daybeds. Find bl.a. velour brikse i flere farver, som egner sig til at slænge sig i, læse en god bog og evt. døse hen. Det er vigtigt at have afslappende elementer i hjemmet. Mange af os danskere får for lidt søvn, og det kan nogle gange være nødvendigt at indhente noget af det forsømte med en kort lur. Det stilfulde sortiment af puffer og daybeds på www.tinekhome.com indeholder forskellige former og farver. Køb også en puf til det offentlige rum, hvor der ønskes at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære. Tine K Home sælger både til private og firmaer, og designervirksomheden har fx mange kunder fra hotelindustrien og restauranter af – ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Køb luksus puffer med et boheme element samt et strejf af dansk minimalisme. Hvis du er til de nordiske designtendenser kombineret med det hyggelige og praktiske, så er Tines univers af møbler og boliginteriør godt at kende til.

Hyggelige plaider til seng eller sofa på www.tinekhome.com

plaider - Tine K Home

I den store overkategori med boliginteriør finder du også plaider. Plaider er med til at understrege den hyggelige boheme stemning. Tine K Home har designet plaider med fine detaljer som fx frynsede kanter. De minimalistiske design passer godt ind i det trendy danske hjem, og en plaid fra dette brand kan fås i mange farver. Der er benyttet kvalitetsmaterialer som hør, bomuld, velour og almindeligt uld. Køb en plaid til at slænge over dig i sofaen eller til at have over sengen. En plaid er boliginteriør, der kan sætte prikken over i’et i stuen eller soveværelset. Uanset om du kigger efter plaider til sofaen eller sengen, kan det herfra anbefales at kigge på udvalget på www.tinekhome.com.

Der sælges boliginteriør til privaten, men også til restauranter, hoteller, konferencerummet og andre virksomheder på tinekhome.com. Firmaet står bag en kombination af boheme med botanisk living og enkel elegance. Hvis du er forelsket i dansk og nordisk design, er der inspiration at hente fra denne virksomhed. Tines eget hjem er også udsmykket med artikler fra udvalget af og indgår i mange boligmagasiner. Kig på udvalget af plaider, puffer, pyntepuder m.m. online.