Køb dine højbede i cortenstål hos Thy-metal

Køb dine højbede i cortenstål hos Thy-metal

Det er altid en god ide, at få det helt rigtige i haven, der ikke blot er praktisk for dig, men også flot at se på. Det kan du få hos Thy-metal, hvor du kan vælge højbede i cortenstål, der fås i forskellige udformninger. Et højbed kan være en utrolig praktisk løsning til bl.a. køkkenhaven.

Vælg et U-formet højbed til køkkenhaven

Leder du efter en god og effektiv løsning i have eller køkkenhave, så er et højbed helt sikkert værd at investere i. Hos Thy-metal kan du finde det helt rigtige form for højbed, der kommer i forskellige udformninger og materialer. Med et højbed er du sikret at dine planter kommer op i et højere niveau, og netop i køkkenhaven kan det være en hjælp for ryggen. Desuden vil det være med til at begrænse hvad du planter, så du ikke får for meget af noget. Du kan vælge et højbed i deres 5 standard mål som er kvadratisk, rektangulært, L-formet, U-formet og S-formet. Du kan dog også vælge at bestille et højbed med specialmål, så skal du blot tage kontakt til dem. Deres dygtige tekniske tegnere og egen produktion kan fremstille det helt rigtige til dig. Mangler du et højbed, bør du derfor helt sikkert tage ind forbi thy-metal.dk.

Praktisk udsmykning i haven med højbede i cortenstål

Det er altid vigtigt at du har det helt rigtige i haven, der pynter og er praktisk. Thy-metal kan byde på højbede i cortenstål, der uden tvivl er det, du skal bruge i din have. Højbede i cortenstål er blevet et hit i de senere år, da det rustne look giver en flot og rustik detalje. De fås i forskellige højder, fra 30 cm til 60 cm. Fordelen ved at vælge højbede i cortenstål, foruden det flotte look, er at rammen vil sørge for at jorden ikke flyder ud. Højbede i cortenstål sørger også for, at du ikke skal for langt ned og kravle, når du skal passe på din planter. Du kan vælge forskellige former for højbede i cortenstål, der blandt andet fås med sneglekant, så du kan undgå snegle i dine planter. Finder du ikke de højbede i cortenstål du ønsker, så tag endelig kontakt. Med egen produktion og dygtige tegnere, kan du være sikker på at få noget i den stil du ønsker. Tag ind forbi thy-metal.dk hvis du gerne vil se deres udvalg eller lære mere om deres højbede i cortenstål.

Thy-metal laver special producerede varer, og tester altid deres produkter inden de bliver sendt.