Ko maver og tørfoder til hunde fra Fodergrossisten.dk

Ko maver og tørfoder til hunde fra Fodergrossisten.dk

Fodergrossisten.dk har et bredt og varieret udvalg af dyrefoder til mange forskellige dyr. Virksomheden har derudover egen produktion og salg af frossent foder såsom frossen fisk, fjerkræ, insekter og flere andre varianter. De har også ko maver, ko hjerter og klassisk dyrefoder såsom tørfoder til hunde, og alle produkterne kan købes på deres webshop Fodergrossisten.dk. Har du dyr derhjemme, så er du sikker på at finde mad til dem.

Køb ko maver på frost

I virksomhedens sortiment af er det muligt at købe ko maver af 3 kg. stykket. Analysen af det produkt viser 75% fugt, 1% aske, 15% protein og 0,14%. calcium m.m., derudover er der 202 kcal pr. 100 gram. Alle ko maver bliver sendt med omdeling, hvilket gør, at du er sikker på, at varerne kommer hurtigst muligt frem. Du skal huske at skrive, hvor pakken skal stilles, derudover kan der maksimalt være 20 kg. kød/frost i en kasse. Køber du for 20 kg. frostvare, så husk at køb en flamingokasse med tøris ellers sendes varerne ikke. Ko maver er ikke til humant forbrug. Produktet ankommer på frost. Når du handler hos Fodergrossisten.dk, så er det muligt at betale med MobilePay. Har du spørgsmål til køb af ko maver eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte dem. Deres medarbejdere har stor viden om ko maver samt deres andre produkter, og rådgiver dig gerne med, hvad du har behov for. Søger du noget specifikt, så kan du kontakte dem, da de har flere varer på lager, end der vises på webshoppen.

Find det bedste tørfoder til hunde

Er du på udkig efter noget specifikt hundefoder, så har de et godt udvalg af tørfoder til hunde. De har et stort udvalg til en lav pris, hvilket gør, at du ikke behøver at lede længere. Fodergrossisten.dk har kendskab til, at der findes et stort udvalg af tørfoder til forskellige hunderacer og aldre. Det skyldes, at der er stor forskel på, hvor meget fedt, protein, mineraler og kulhydrater, som hunden har brug for. Virksomheden har af samme grund samlet bredt og varieret udvalg af tørfoder til hunde. Der er dermed stor sandsynlighed noget foder, der falder i din hunds smag. Det er muligt at vælge imellem fisk og kylling, hvor der i udvalget også findes foder til forskellige størrelser. Det rigtige tørfoder til hunde har også en betydning for hundens pels. Dvs. du med det rette foder kan mindske hundens fældning. Uanset hvilken slags tørfoder til hunde du vælger, så vil din hund værdsætte det, da det er produceret i høj kvalitet og udelukkende indeholder gode egenskaber. Du kan hurtigt og nemt bestille noget tørfoder til hunde på webshoppen, og du vil modtage din ordre i løbet af få hverdage.