Hos E. Krag Råstoffer A/S finder du fx det populære Dan-Grand stigrus samt smukke granitskærver

Hos E. Krag Råstoffer A/S finder du fx det populære Dan-Grand stigrus samt smukke granitskærver

E. Krag Råstoffer A/S sælger råstoffer i høj kvalitet, og har bl.a. et stort udvalg af granitskærver. Læs også om deres Dan-Grand stigrus her.

Dan-Grand stigrus – smukt og perfekt til gangstier, anlæg og haver

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde alt i råstoffer som sand, sten, grus og granitskærver. De har i flere generationer været førende på området, og er fast leverandør til store europæiske bygge- og anlægsprojekter. Hvis du skal bruge grus til en sti, skærver til en indkørsel eller store sten til kystsikring, så er det hos dem, at du skal lede. De fører bl.a. Dan-Grand stigrus, som er et super godt produkt, som ligger enormt godt og stabilt. Det har en sigtekurve og blanding, som gør at gruset kan stampes super hårdt og på den måde låse sig i sig selv, hvilket gør, at det ligger meget stabilt selv ved hyppig og tung belastning. Derfor er Dan-Grand stigrus noget af det bedste grus, du kan lægge ud på gangstier i parker, haver og anlæg. Det har et naturligt udtryk og en smuk farve, som klæder de fleste grønne omgivelser godt. Læs mere om det gode Dan-Grand stigrus på ekrag.com.

Granitskærver i alle størrelser og farvesammensætninger

E. Krag Råstoffer A/S fører selvfølgelig også et stort udvalg af granitskærver i mange forskellige størrelser og farver. Deres granitskærver kommer bl.a. fra Norge og er af nøje udvalgte bjerge med smukke farvesammensætninger. Skærver har mange forskellige anvendelsesmuligheder, og bruges både i haver til bede samt til indkørsler. De kan også bruges i anlæg, hvor fx sorte granitskærver kan skabe smuk kontrast til grønt græs. Skærverne ligger meget tæt pga. deres kantede former, hvilket gør dem stabile og robuste over for regnskyl og lignende. Der er mange forskellige farver, både røde, sorte, hvide og mange slags grå granit, så du vil sikkert kunne finde den perfekte farve til den opgave du skal løse med dem. Mange bruger skærver til at omkranse bede, hvilket kan se smukt ud i haver, hvor de smukke små sten står i kontrast til blomster, græs og planter.