Hos Den Gamle Brugs kan du bl.a. bestille egetræ og andet brænde til Roskilde

Hos Den Gamle Brugs kan du bl.a. bestille egetræ og andet brænde til Roskilde

Er du på udkig efter kvalitets brænde, der er lokal produceret i de sjællandske skove? Så er Den Gamle Brugs det helt rigtige sted for dig at kigge hen. De leverer nemlig Danmarks bedste brænde til hele Sjælland til priser du ikke finder billigere andetsteds. Så klik ind forbi deres hjemmeside, dbg-braende.dk og læs mere.

Egetræ med lang brændetid

Det at fyre godt op i pejsen er noget af det bedste som findes på en iskold vinteraften. Og hvorfor så ikke gøre det med det bedste brænde, der desuden kan blive leveret lige til døren? Hos Den Gamle Brugs får du bl.a. skønt og lokalt egetræ, der kommer i en kvalitet, som ikke findes bedre. Når du køber egetræ hos dem, kan du altid være sikker på, at det samtidigt er både dyrket, savet og kløvet i Danmark. Egetræ er kendetegnet ved dets hårdhed, og egetræ er den hårdeste træsort, som bruges til brænde i Danmark. Egetræ yder sit allerbedste, når det brænder ved træk, og det har samtidigt en enorm lang brændetid pga. dets hårdhed. Derfor bruger mange egetræ til langtidsfyring. Skal du ud og købe egetræ, skal du dog være ude i god tid, da det tager omkring et år for egetræ at tørre. Så skal have fingrene i det friskeste, skal du være ude i god tid.

Brænde i Roskilde

Hos Den Gamle Brugs er der to ting, som de aldrig går på kompromis med, nemlig kvaliteten af deres brænde og at du altid får service i top. Du kan få gavn af af disse specielle serviceydelser, hvis du f.eks. skal bruge brænde i Roskilde, da de nemlig altid leverer brænde i Roskilde gratis til det sted, hvor du ønsker det. Det bliver altså ikke nemmere at bestille dansk produceret kvalitets brænde i Roskilde og omegn, end gennem Den Gamle Brugs. Det eneste du skal foretage dig, er at gå ind på deres hjemmeside og vælge hvilken type brænde eller brændsel, som du kunne tænke dig, og så sørger de ellers for, at du får det leveret, så du dermed kan være klar til de lange kolde vinteraftener. Skulle du have spørgsmål angående bestilling og levering af brænde i Roskilde, så tøv endelig ikke med at kontakte Den Gamle Brugs, der altid står klar til at hjælpe dig.