Hos Byenstagrens tilbydes der bl.a. professionel tagrensning og algebehandling af tag

Hos Byenstagrens tilbydes der bl.a. professionel tagrensning og algebehandling af tag

Hos byens tagrens kan du bestille en professionel tagrensning eller en algebehandling af tag, som kan spare dig for at skulle skifte hele taget. Læs mere her.

Professionel tagrensning med højt serviceniveau

Hvis dit tager er slidt, grimt og algeramt, så kontakt Byenstagrens før du beslutter dig for at udskifte hele taget. Der er nemlig mange penge at spare på at få renset det, for det kan ofte gøre hele forskellen. Alger og mos angriber ofte tage på grund af fugten, og de holder samtidig på fugten, hvilket giver frostsprængninger om vinteren, og derfor er det ikke kun et æstetisk spørgsmål at få fjernet alger og mos, men også et økonomisk spørgsmål. Hvis du har et tag, som er usundt og grimt, så kan det gøre en stor forskel at bestille en tagrensning og maling, som beskytter taget imod efterfølgende angreb. En tagrensning hos byenstagrens.dk udføres med højtryk og sikrer at alle spor af snavs, alger og mos fjernes, og når taget efterfølgende males, så fyldes eventuelle revner og taget er på den måde beskyttet imod nye frostsprængninger og ser desuden nyt, rent og flot ud.

Algebehandling af tag

Byenstagrens udfører også algebehandling af tag i Slagelse og omkringliggende byer på Vestsjælland. Deres algebehandling er særdeles effektiv, for der bruges et algedræbende middel, som er meget basisk men fuldstændig harmløst for huset, vinduer, haven og så videre. Deres miljøgodkendte udstyr er super effektivt og vil efter 4-6 måneder efterlade dit tag helt frit for alger. Det dræber ikke bare algerne, men også de sporer som de vokser frem fra, og på den måde er det en langsigtet behandling, som giver dig et smukt og sundt tag. Algerne er nemlig ikke bare grimme at se på – de holder også på fugten og det giver frostsprængninger om vinteren, som ødelægger dit tag. Så det er særdeles økonomisk fordelagtigt at få lavet en grundig algebehandling af taget på dig hus. Hvis du bor på Sjælland, så kontakt dem nu og få en algebehandling af tag i denne uge.