Hansen & Larsen garanterer gode resultater indenfor renovering eller tilbygning af hus

Hansen & Larsen garanterer gode resultater indenfor renovering eller tilbygning af hus

Drømmer du om hus renovering eller tilbygning af hus, så læs med her om entreprenørvirksomheden Hansen & Larsen i Skjern.

Professionel ud- og tilbygning af hus

Hansen & Larsen er en Vestjysk entreprenørvirksomhed med over 50 års erfaring inden for husbyggeri, industribyggeri og landbrugsbyggeri. De har en bred vifte af relevante fagfolk ansat og kan klare totalentrepriser på både store og små projekter. Hvis du tænker på tilbygning af huset, så kan du med fordel tage en uforpligtende snak med en af deres byggeledere. De har mange års erfaring med bl.a. tilbygning til huse, og idet de har både tømrer, murere og VVS-installatører ansat, såvel som egen tegnestue, kan de løse tilbygningsopgaver på rekordtid. Det kan være nødvendigt at udvide huset, hvis man fx får flere børn eller gerne vil have plads til et værksted eller lignende. De går til alle tilbygningsopgaver med respekt for husets historie og finder smukke løsninger, der passer ind i den eksisterende æstetik. Besøg deres hjemmeside hansenlarsen.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige opgaver, de har løst i tidens løb.

Erfaren samarbejdspartner til hus renovering

Hansen & Larsen har også mange års erfaring med hus renovering. Nogle ældre huse kan trænge til at blive frisket op, og det kan være af æstetiske såvel som praktiske grunde. Måske er taget ikke længere tæt, måske er murværket faldefærdigt, rørene kan være for små, facaden grim eller gulvene slidte. Uanset hvad for en slags renovering, dit hus trænger til, så kan du kontakte entreprenørvirksomheden, som rykker ud med de nødvendige håndværkere for at friske dit hus op. Det kan føles som et helt nyt hus, når man får det renoveret, og det er en fantastisk følelse, som mange af deres kunder har oplevet. Bestil et uforpligtende tilbud på hus renovering på deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk, hvor du kan blive sat i kontakt med en byggeleder, som følger projektet til dørs. Uanset om det er helt små ting, skal du ikke tøve med at kontakte dem. De kan komme og sætte nye vinduer i, såvel som at de kan skifte dit tag eller pudse facaden.