Godt udvalg af alt lige fra vitrineskabe til havehynder

Godt udvalg af alt lige fra vitrineskabe til havehynder

Hos Direkte Import kan du finde et bredt udvalg af flotte designermøbler til gode priser. Læs mere om vitrineskabe og om havehynder her.

Smukke vitrineskabe

Direkte Import sælger mange forskellige designermøbler til gode priser, og de importerer direkte fra producenterne, hvilket sikrer dig de bedste priser. Der er bl.a. et nøje udvalgt sortiment af vitrineskabe til salg på siden, hvor du helt sikkert kan finde noget flot til dit hjem. Et vitrineskab er til, hvis man gerne vil udstille sit porcelæn eller sine glas, imens man også opbevarer dem. Man kan også bruge det til andre ting, men oftest er der glas og porcelæn i, hvilket giver god mening; hvorfor skal man gemme sine flotte glas inde bag ved skabslåger? Derfor giver det mening at bruge et skab med glaslåger, for på den måde kan man se igennem lågnerne og se, hvad der er inden i. Der er mange måder at bruge vitrineskabe på, og du vil kunne finde inspiration på hjemmesiden direkteimport.dk, hvor der er mange forskellige smukke modeller til salg fra kvalitets mærker.

Havehynder med ekstra komfort

Direkte Import sælger alt i havemøbler til gode priser. På grund af deres unikke importaftaler kan de sælge møblerne billigere end andre butikker, og hvis du leder efter super flotte designermøbler til haven, så er det lige her du skal kigge. Der er mange forskellige slags havestole og havebænke, og der er også gode vandafvisende havehynder til salg for ekstra komfort. Det er smart at bruge rigtige havehynder til sine havestole, for almindelige hynder vil hurtigt tage skade af et liv udendørs med fugt og temperatursvingninger. Der er mange forskellige smukke hynder til salg på hjemmesiden, og du kan nok finde nogle smukke modeller, med farver og mønstre, som passer til din smag. Der er mange forskellige at vælge imellem og ingen tvivl om, at du helt sikkert vil elske de forskellige håndplukke designs. Det er rart at kunne sidde blødt, selvom man sidder udenfor, og derfor er havehynder jo geniale til sommeren.