Gødning og spagnum til rhododendroner på rhodobutik.dk

Gødning og spagnum til rhododendroner på rhodobutik.dk

Dine rhododendroner skal have de bedste vækstforhold. Hos Rhododendron-Haven kan du både købe rhododendron spagnum og gødning, og planter kan også bestilles billigt i mange udgaver. Læs mere i denne artikel.

Billig rhododendron spagnum online

Der er stor forskel på spagnum, og til denne plantetype har du brug for en lidt grovere udgave. Hos Rhododendron-Haven forhandles lys og knoldet rhododendron spagnum, der egner sig perfekt til surbundsbede. Dine rhododendroner har nemlig ikke godt af, at du benytter almindeligt plantespagnum. Når du køber rhododendron spagnum hos Rhododendron-Haven, så kan det betale sig at handle stort. Så er der nemlig procenter at spare. Husk også, at spagnum kan leveres i weekenden ved køb hos denne anerkendte planteskole, som også tilbyder kurser i plantearten. Få grov spagnum til surbundsbede i topkvalitet og til lave priser via rhodobutik.dk.

Rhododendron gødning forhandles hos Rhododendron-Haven

Online hos Rhododendron-Haven finder man også rhododendron gødning. På www.rhodobutik.dk kan du købe specialgødning, der sikrer, at dine planter har de bedste forudsætninger for vækst samt trivsel. Det er f.eks. muligt at købe rhododendron gødning i spande på 2 kg, men også en stor spand med 12 kg kvalitetsgødning. Det er selvfølgelig klart, at prisen per kg falder, des mere du køber. Den rette gødning er effektiv til at sænke din jords pH værdi og skabe en mere sur bund. Rhododendron gødning er med til at skabe sundere rhododendroner, som er mere hårdføre. Derfor bør du også kraftigt overveje at gøde dine planter. Vil du vide mere? Så kontakt eksperterne bag rhodobutik.dk, der kan fortælle dig om dosis, frekvens etc. Du er også velkommen på planteskolen, hvor du kan få en rundvisning, og se de flotte planter!

Det er værd at besøge rhodobutik.dk, der forhandler rhododendron gødning, spagnum og planter online. Køb vildarter og hybrider billigt hos Rhododendron-Haven, der har mange farver at vælge imellem. Du finder nemlig hundredvis af arter hos webshoppen, der har 40 års erfaring og tilbyder fast billig fragt.