Dunlopillo madrasser og sengegavle i træ

Dunlopillo madrasser og sengegavle i træ

Bestil en lækker Dunlopillo madras hos Schwarz Senge, der forhandler et stort udvalg af tilbehør til forskellige sengetyper som f.eks. sengegavle i træ, sengeben, madrasser og sengetøj. Køb også kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge online på schwarz.dk.

Dunlopillo madras – Verdens bedste?

Schwarz Senge leverer fra et kæmpe udvalg af sengetilbehør, og Dunlopillo er et mærke, som alle bør overveje – især med henblik på madras- eller hovedpudekøb. Dunlopillo er nemlig det største mærke i verden, når det kommer til produktion af madrasser og puder, og der er i den grad sket noget siden 1929, hvor mærket revolutionerede med deres Talalay naturlatex fra gummitræets saft. Schwarz Senge har købt stort ind fra Dunlopillo, og derfor kan du bestille Dunlopillo madrasser, hovedpuder, senge og andet fra mærket til særdeles stærke priser. Du kan også komme forbi Østerbro, hvor du kan prøve produkterne inden køb. I Schwarz Senge butikken er det også en mulighed at få en rygtest – uden betaling! Bestil tid allerede i dag på schwarz.dk.

Køb en ny sengegavl i træ eller med polstring

Schwarz Senge fører også et stort udvalg i sengegavle heriblandt trægavle. Du kan vælge imellem modeller fra Getama, der alle sammen er i en god kvalitet. Køb en smuk sengegavl i træ, du ikke bliver træt af. Schwarz Senge er altid klar på at hjælpe dig, lige meget om du kigger efter en træ sengegavl, eller du er på udkig efter en splinterny seng. Deres sengegavle fås i mange dimensioner, og de fås både i træ og med polstring. De to forskellige typer giver et vidt forskelligt look i soveværelset. Hvis du står og mangler en ny trægavl, så tøv ikke med at kontakte denne anerkendte forhandler fra København Ø.

Inde på schwarz.dk finder du et stort univers med alt i senge samt tilbehør, madrasser, sengegavle i træ, hovedpuder og meget mere fra de bedste mærker – Dunlopillo, Getama, Schramm, Viking og mange flere.