Container housing og container bolig til privat og erhverv

Container housing og container bolig til privat og erhverv

Når der snakkes containere, kan der gøres meget mere, end blot at have en effektiv opbevaring. Hos DC-Supply har de container housing, der kan være både privat og erhverv, der skal bruge en effektiv løsning til beboelse. Du kan snakke med dem og få en skræddersyet container bolig, der kan anvendes i længere og kortere perioder.

DC-Supply har effektiv container housing

Skal du have et sted at bo i længere eller kortere perioder, kan det være en fordel at overveje container housing. DC-Supply har den helt perfekte løsning, når du har brug for container housing. Den kan nemlig anvendes af mange forskellige mennesker, uanset om det er til sommerhus eller en permanentløsning til virksomheder, der skal kunne huse nogle medarbejdere ofte. Deres container housing har alt det essentielle, der ikke kan undværes i en bolig, det betyder alle nødvendige faciliteter som køkken og toilet. Det indebærer dog også både sundt og godt indeklima, så det rent faktisk kan bruges i alle dagens timer. Foruden det nødvendige, er det også muligt at få en skræddersyet løsning, så det bliver en mere personlig bolig. For en virksomhed kan container housing helt sikkert også være en mere stabil og holdbar løsning, fremfor at have medarbejdere boende på et hotel. Lyder det som det rette valg for jer, så kan du lære meget mere om container housing hos dc-supply.dk.

Praktisk container bolig til studerende

Skal der bruges en god og effektiv løsning, når det kommer til bolig, så har DC-Supply en container bolig lige til dig. Det er uanset om det er til at hjælpe med boligmanglen i storbyerne til de studerende, eller det er en midlertidig løsning, når der ombygges. De kan nemlig love en midlertidig container bolig med stor fleksibilitet. Deres container bolig er et færdigudviklet koncept, der er køreklar, og kan opstilles i en midlertidig periode, så der er noget for de unge at flytte ind i. Der er flere fordele ved container bolig, men helt klart en stor fordel er, at en container bolig er flytbar, hvilket giver plads til, at jeres planer kan ændres. En container bolig er altså en fleksibel løsning, der ikke kræver en permanent ændring i bl.a. områdets lokalplan. Skal området senere bruges til noget andet, kan container boligen let flyttes uden omkostninger ved nedrivning m.m. Tag ind forbi dc-supply.dk og lær mere om deres container bolig løsninger.

DC-Supply klarer effektive og skræddersyede container løsninger til dig, uanset om det er til permanentbrug eller det er en midlertidig løsning.