Brugte pavilloner og sommerhuse i moduler – FOCUS Moduler A/S

Brugte pavilloner og sommerhuse i moduler – FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S tilbyder et bredt udvalg af pavilloner til beboelse, kontor m.m. – også brugte. Tag et kig på deres brugtbørs, som giver muligheder til et væld af brancher. Har du købt en sommerhusgrund, og kigger efter en praktisk måde at realisere drømmen på? Så overvej sommerhuse i moduler, du også kan finde mere info om på focusmoduler.dk.

Bestil en brugt pavillon til alle formål

Der er penge at spare ved at købe en brugt pavillon, men kvalitet er selvfølgelig stadigvæk garanteret hos FOCUS Moduler A/S. Bestil modulbygninger i mange forskellige design på focusmoduler.dk, der f.eks. sælger højisolerede kontorpavilloner, perfekt til at komme igennem den danske vinter med en lav varmeregning. Bestil sammenbyggede moduler, containere med bad, lyse lokaler f.eks. som kontor eller tilbygning og meget andet i kategorien med brugte pavilloner på www.focusmoduler.dk. Kom forbi deres adresse i Randers, og kig nærmere på de brugte modulopstillinger og enkeltmoduler. Hos FOCUS Moduler A/S har de ansat erfarne teknikere, der tjekker alle de brugte moduler og pavilloner, inden de bliver sat til salg. Kontakt FOCUS Moduler A/S for mere information.

Se udvalget af sommerhuse i moduler på www.focusmoduler.dk

I år er der sket en sand renæssance med sommerhuse, som stadigvæk var utroligt populære før. Men nu må man da sige, at det har stukket helt af, og det forstår man godt. Den danske sommerhustradition er en del af nationalidentiteten hos mange borgere i landet. Hvis du kigger på en grund, så overvej, om det ikke er nemmere at bestille et sommerhus i moduler i stedet for at bygge fra bunden af. FOCUS Moduler A/S tilbyder nemlig et stort udvalg af sommerhuse i moduler, der også kan benyttes til kolonihavehuse. Se galleriet på focusmoduler.dk, og vælg imellem modulbyggeri i mange størrelser. Disse modulhuse er alle i høj kvalitet, og de kan tilbydes med totalentreprise. God service er en selvfølge hos FOCUS Moduler A/S.

Spar penge ved at købe en brugt pavillon på focusmoduler.dk, der også tilbyder salg af nye sommerhuse i moduler samt udlejning af mandskabsvogne, kontorpavilloner m.fl. Virksomheden er dansk og har 30 års erfaring i skræddersyet modulbyggeri.