VIGA aktivitetslegetøj og Scrunch legetøj er lig høj kvalitet

VIGA aktivitetslegetøj og Scrunch legetøj er lig høj kvalitet

Hos Legebyen.dk finder du et stort udvalg af legetøj fra mange forskellige mærker. Du kan bl.a. finde VIGA aktivitetslegetøj samt Scrunch legetøj til strandturen.

VIGA aktivitetslegetøj designet i træ

Har du hørt om VIGA aktivitetslegetøj lavet i træ? De laver nogle skønne design og legetøjet er meget lærerigt for de små børn. Der findes bl.a. forskellige aktivitetstavler med dimser, klodser, strenge, snore og hjul, der kan flyttes, skubbes, drejes, lave lyde etc. Det er lærerigt for de mindre børn, da de forstår logik og finmotorik bedre, når de skal bruge deres hænder og fingre på den måde. Der findes tavler med bamsehoved-motiv med bl.a. møller på tandhjul, der kan drejes rundt eller med farveblandingsaktivitet. Du kan også finde aflange aktivitetstavler, der er formet som krokodiller, bamser, elefanter eller fodheste med mange forskellige ting, der skal flyttes rundt, passes sammen eller regnes ud. VIGA aktivitetslegetøj i træ giver mange timers underholdning samt indlæring til de mindste. Det egner sig også godt til institutioner og venteværelser, hvor der er børn. Læs mere om VIGA trælegetøj til aktiviteter for de mindste på www.legebyen.dk.

Scrunch legetøj er nemt at tage med til stranden

Når børnene skal med til stranden, så skal der sandlegetøj med! Spande, møller, sier, vandkander etc. Det fylder bare nemt hele bagagerummet op, og hvis man fx er på badeferie med fly eller tog, så kan det være svært at få al strandlegetøjet med hjem igen. Og det er jo dumt at smide det i skraldespanden fra et både økonomisk, men måske især økologisk synspunkt. Hvis vi bare bliver ved med at købe og smide ud, så er der snart slet ikke noget, der hedder badeferie længere. Heldigvis har Scrunch legetøj udviklet en serie af fantastiske strandredskaber i foldbar silikone. Det betyder, at du kan mase spandene, vandkanderne og støbeformene sammen i tasken, og når du tager dem ud igen, har de nøjagtigt samme form, som da du købte dem. Scrunch legetøj er perfekt til strandturen, hvor der skal bygges sandslotte, formes dyr i sandet, graves voldgrave og oversvømmes.