Sutter med navn fra BIBS – fri for unødvendige stoffer

Sutter med navn fra BIBS – fri for unødvendige stoffer

Bekymrer du dig som mange andre forældre om, hvorvidt kvaliteten på de sutter, som du køber til dit barn, er, som den skal være? Så er Navnesutten butikken for dig. Her har man nemlig samlet et stort udvalg af sutter med navn og sutter uden navn fra velkendte kvalitetsmærker som BIBS, Philips Avent og flere andre. Læs mere om butikken og deres udvalg i artiklen herunder.

BIBS sutter uden BPA hos Navnesutten

Der er flere gode kundefordele ved at handle hos www.navnesutten.dk. F.eks. giver det én mulighed for at købe kvalitets BIBS sutter. Hos BIBS sørger man for at fremstille sutter, der ikke indeholder skadelige stoffer på nogen måde, hvilket f.eks. betyder at BIBS sutter er både BPA-fri, PVC-fri og Phthalat-fri, helt sådan som det bør være. BIBS sutter har eksisteret siden 80’erne, og har siden da været kendt som et dansk kvalitetsbrand, som mange danske forældre med glæde har kunne vælge til deres børn. Vil du gøre det samme, finder du et bredt udvalg af de bedste BIBS sutter hos Navnesutten lige nu, f.eks. anatomiske sutter, symmetriske sutter og runde.

Navnesutten – Find den rette sut med navn

Mangler du inspiration til en 1 års fødselsdagsgave eller måske en barnedåb eller et babyshower, er en sut med navn en glimrende ide. Dem finder du ligeledes i mange varianter hos Navnesutten. Med en sut med navn får man den perfekte kombination imellem en brugbar og hyggelig gave, som det derfor både er forældre og barn, der kan glæde sig over. Helt som forventet, når det gælder den danske webshop, leveres enhver type sut med navn fra deres katalog i 1. klasses kvalitet, samt en række andre gode kundefordele, f.eks. gratis fragt, hvis man handler for over 300,-, 1-2 dages levering og høj kundeservice. Det sidste betyder, at du f.eks. altid kan få hjælp, hvis du er i tvivl om et eller andet.