Mulighed for matematik kursus og læseundervisning i vinterferie hos Mini-Skolen.dk

Mulighed for matematik kursus og læseundervisning i vinterferie hos Mini-Skolen.dk

Der tilbydes hos Mini-Skolen.dk i Aarhus en masse forskellige muligheder for børn og unge, der søger hjælp til det faglige. Der tilbydes bl.a. læseundervisning i vinterferien, samt et matematik kursus, til børn der ønsker ekstra hjælp til matematik.

Matematik kursus med sjov læring

Mini-Skolen.dk byder på specialundervisning til børn, der har faglige vanskeligheder i hverdagen. Herunder finder man et matematik kursus, som er egnet til dit barn, som har problemer med matematiske udregninger og er faldet fagligt bagud. Matematik er ofte et elske- eller et hadefag, som mange børn har problemer med. Derfor kan undervisningen på skolen hurtigt blive svær at følge med i, hvor barnet vil opleve problemer og kan ikke følge med. Med et matematik kursus hos Mini-Skolen.dk i Egå, kan børn få lov til at lære på en sjovere og mere individuel måde, så alle børn kan få glæde af faget og forstørre deres indlæring. Et matematik kursus i Aarhus bliver lavet individuelt til barnets behov, så alle kan følge med. Læs mere på mini-skolen.dk.

Læseundervisning i vinterferie

Man finder hos Mini-Skolen.dk også læseundervisning i vinterferien, til børn der er kommet bagud med læsningen. Med læseundervisningen i vinterferien kan dit barn være med til at indhente læseproblemer, som kan været opstået derhjemme eller i skolen. Med læseundervisningen hos Mini-Skolen.dk får dit barn alle de ressourcer og hjælp der skal til, for at barnet kan læse optimalt og indhente sine klassekammerater. Da børn hurtigt kan sakke bagud i undervisningen og det faglige hvis de ikke kan læse og forstå undervisningsmaterialer ordentligt, kan det være svært at indhente. Derfor er der vigtigt at komme i gang hurtigst muligt med ekstern læseundervisning, som der er mulighed for i Aarhus hos Mini-Skolen.dk.

Besøg Mini-Skolen.dk allerede i dag, hvis dit barn har faglige vanskeligheder, som der skal rettes op på. Lærerne står klar til at hjælpe, med stort set alle faglige problemer.