Hos Legebyen.dk kan du blandt andet købe legetæpper og en bred vifte af produkter fra DANTOY

Hos Legebyen.dk kan du blandt andet købe legetæpper og en bred vifte af produkter fra DANTOY

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige slags sjovt legetøj. Læs om et sjovt legetæppe og om det store udvalg af DANTOY her.

Legetæpper til brug i flere tilfælde

Legebyen.dk har alt i legetøj online, og her kan du finde alt i kvalitetslegetøj til børn i alle forskellige aldre. Du kan købe stort ind til daginstitutioner, som fx vuggestuer, børnehaver eller til SFO’en, og hvis du leder efter gode julegaver til ungerne, så er det her også et godt sted at kigge. Der er bl.a. et bredt udvalg af sjove legetæpper med mange forskellige motiver, der henvender sig både til drenge og piger. Der er bl.a. det klassiske bymotiv, hvor børnene kan køre deres legetøjsbiler rundt i vejnettet og lege storby, men der er også et spændende dinosaurmotiv, et stort ridderslot, tal og bogstaver og mange flere spændende. Hvis dine børn kan lide dyr, så er et legetæppe med motiv af en bondegård måske sagen. Her kan børnene sidde med alle deres dyr og lege bondegård. Et legetæppe er en glimrende gave, og ungerne vil helt sikkert elske det.

Klassiske DANTOY

Legebyen.dk sælger selvfølgelig også et bredt udvalg af DANTOY, og du kan finde mange forskellige slags legetøj fra dette klassiske mærke, som i mange år har lavet kvalitetslegetøj i stort og småt i gode materialer. Du kender nok den klassiske blå, røde og gule plastikscooter, som vel findes i langt de fleste daginstitutioner i Danmark. Det er et robust stykke legetøj, som både er sjovt for børnehave- og vuggestuebørn. Der er også mange andre slags DANTOY legetøj, bl.a. legekøkken samt flere flotte træprodukter, som slet ikke indeholder plastik. Find lige hvad du skal bruge fra DANTOY, som helt sikkert vil være et hit hos børn uanset alderen. De har lavet legetøj i mange årtier, og de bliver ved med at genopfinde sig selv for at være med på noderne med et stor fokus på kvalitet og holdbarhed. Læs mere på www.legebyen.dk om de mange forskellige sjove ting fra det fine mærke.