Bliv klar til skolestart med en slidstærk Bergans skoletaske og et smart penalhus

Bliv klar til skolestart med en slidstærk Bergans skoletaske og et smart penalhus

Hos Rebus Aps er de leveringsdygtige inden for både legetøj, hobbyartikler og tasker til børn i alle aldre. Til skolebrug har man blandt andet et flot udvalg af slidstærke og smarte Bergans skoletasker, hvor der er plads til både bøger, madpakke, penalhus og andre sager. Nu vi taler penalhuse, skal det da også lige nævnes, at Rebus Aps selvfølgelig også har et flot udvalg af penalhuse i flere typer design. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Bergans skoletaske i slidstærk kvalitet

Vil du gerne give dit barn en skoletaske i den helt rette, slidstærke kvalitet, er en Bergans skoletaske det helt rette valg. En Bergans skoletaske kombinerer stærke materialer med et smart og brugervenligt design, hvor der rigeligt med plads til både skolebøger, penalhuse, madpakke og hvad man nu ellers har brug for at putte i skoletasken. Udover at levere skoletasker i slidstærk kvalitet, fås Bergans skoletaske samtidig i en række forskellige smarte design til både piger og drenge, og der vil med sikkerhed også være ét, som dit barn vil synes om.

Penalhuse til gode priser

Udover Bergans skoletaske og andre gode skoletasker, fører www.rebusshop.dk blandt andet også penalhuse til gode priser. Kataloget med penalhuse tæller både klassiske penalhus design i læder, samt de lidt mere farverige af slagsen, f.eks. et fint penalhus med en havfrue på forsiden og lignende. Fælles for alle penalhuse i kataloget, er at de lige som resten af produkterne på siden, inklusiv Bergans skoletasker, forhandles til fornuftige priser, og selvfølgelig leveres i den helt rette kvalitet. Husk i øvrigt også at der er gratis fragt over 399,- når du handler hos dem. Har du spørgsmål vedrørende Bergans skoletaske, penalhuse eller andre produkter fra kataloget, kan du naturligvis altid rette henvendelse til kundeservice på siden, som gerne vil hjælpe.