Glutenfrie opskrifter på bl.a. pandekager og rugbrød med højt proteinindhold

Glutenfrie opskrifter på bl.a. pandekager og rugbrød med højt proteinindhold

På proteinbaker.dk finder du fristende, glutenfrie opskrifter – helt gratis online! Dette firma tilbyder også bageblandinger til gode priser, der passer perfekt ind i den hektiske hverdag. Køb f.eks. protein pandekager, muffins, boller og andre saftige og fristende lækkerier til at putte i ovnen eller på panden.

Glutenfrie opskrifter – Besøg proteinbaker.dk

Prøver du at skære ned for dit glutenindtag, så læs mere her. Hos Protein Baker har du helt gratis adgang til glutenfrie opskrifter, der er nemme at bage. Hvis du er på udkig efter opskrifter, der er nemme at gå til, så klik ind på proteinbaker.dk, som tilbyder glutenfrie opskrifter til at bage cookies, rugbrød, proteinbarer, æbleskiver med mere. Bland friske ingredienser med proteinpulver og få fristende resultater med en god ernæringsværdi. Protein Baker har gjort det nemt for de segmenter af den danske befolkning, der prøver at skære ned på gluten og/eller op for proteinindtaget. Det kan sagtens være sundt og lækkert på samme tid. Yderligere er de indbydende, glutenfrie opskrifter spækket med flotte billeder af de færdige resultater. Skab bagværk fra bunden af med hjælp fra denne opskriftsportal. Lev glutenfrit, og få mere protein ind i hverdagen. Se bageopskrifterne på proteinbaker.dk.

Protein pandekageblanding – Kort forberedelsestid!

Protein Baker tilbyder også bageblandinger, som gør det enkelt at skabe pandekager med en utrolig kort tilberedelsestid. Disse mixes til pandekager er perfekte i den travle hverdag. Det er hurtigt at lave en omgang lige efter det hårde træningspas, eller når man kommer hjem fra arbejde. Disse pandekagemixes indeholder heller ikke gluten, og de fås i indbydende smagsvarianter. Vælg imellem protein pandekager med chokolade, jordbær, cookie og choko-chip. De fristende pandekageblandinger gør det lettere at få noget lækkert, som også er sundere end de konventionelle alternativer. Protein Baker tilbyder nemlig mixes til protein pandekager uden tilsat sukker.

Bestil lækre pandekagemixes online, og se de glutenfrie opskrifter med lækkerier, der er nemme at lave fra bunden af. Protein Baker er en skøn virksomhed og hjemmeside at kende til, hvis man ønsker mere protein og mindre gluten ind i livet.