Udvikl dig indenfor sang, skuespil, dans eller noget fjerde på Musik og Teaterhøjskolen

Udvikl dig indenfor sang, skuespil, dans eller noget fjerde på Musik og Teaterhøjskolen

Musik og Teaterhøjskolen er både en sang højskole og en teater højskole, der derudover tilbyder flere andre linjer, der alle giver mulig for at fordybe og specialisere sig indenfor musik og bevægelse.

Udvikl dig indenfor sang

At arbejde med sang, er ikke kun et arbejde med stemmen men med hele kroppen. Og i høj grad er det et arbejde med sig selv. Det har de stor forståelse for på Musik og Teaterhøjskolen, der som en specialiseret sang højskole, tilbyder sang som linjefag. Stemmen er det sted, din personlighed virkelig kan udtrykke sig og for at være en dygtig sanger, må man derfor både være en god historiefortæller, have forståelse for kroppen som instrument samt være dygtig til at arbejde sammen med de andre musikere omkring sig, da man som sanger sjældent optræder alene. Som en specialiseret sang højskole, underviser de på sanglinjen både i anatomi, stemmeføring, hørelære, musikteori, historiefortælling samt samarbejde gennem korsang og gennem samspil med eleverne fra de andre faglinjer. Som en sang højskole, der også tilbyder en række andre linjer indenfor musik og bevægelse, er sang højskolen et inspirerende miljø at befinde sig i, hvis man gerne vil forbedre sig og have mulighed for at øve sig i trygge fællesskaber, der centrerer sig omkring sang og musik. Læs selv mere på: www.musikogteater.dk.

Fordyb dig i teater og skuespil

Musik og Teaterhøjskolen tilbyder et inspirerende, trygt og godt miljø til at fordybe sig i teater og skuespil. Som teater højskole eksisterer alle de rigtige rammer for at fordybe og dygtiggøre sig – alene så vel som sammen med andre. At arbejde med sig selv gennem karakterarbejde er ligeså vigtigt som samarbejdet med andre gennem improvisation, leg og følelsen af fællesskab i et ensemble. Som specialiseret teater højskole, er der forståelse derfor og erfaring med dette og undervisningen er derfor bredt funderet. Der undervises således både i selvstændigt karakterarbejde, evnen til indlevelse, improvisation, tekstarbejde såvel som samarbejde omkring forestillinger og turné. Som teater højskole lægges der vægt på at skabe et trygt og sundt fællesskab, hvor der både er fokus på sjov såvel som professionalisme. Omgivet af elever fra de andre linjer, der alle specialiserer sig i fag indenfor musik og bevægelse, er miljøet på teater højskolen inspirerende og berigende både fagligt og socialt. Dette skaber et sundt og trygt miljø at udvikle sig i som skuespiller. Læs selv mere på: www.musikogteater.dk.