Hvalpepakker og hundefoder i bedste kvalitet til din firbenede ven

Hvalpepakker og hundefoder i bedste kvalitet til din firbenede ven

HIKE har siden 1984 være specialiseret i at lave hundefoder og har ligeledes udviklet særlige hvalpepakker. Begge dele er designet til at sørge for, at din hund eller hvalp får nøjagtig den næring den har brug for.

Hvalpepakker med næringsrig kost

Hvalpe har brug for ekstra omsorg og opmærksomhed i den tid, hvor de vokser og lærer. Det er med dét i tankerne, at HIKE har specialudviklet sine hvalpepakker, der ikke blot indeholder en ekstra næringsrig kost men også det tilbehør, der er brug for i forhold til et hundemåltid. Hvalpepakkerne er rige på naturlige proteiner, som er det hvalpen skal bruge for at kunne vokse og udvikle sig naturligt og indeholder desuden ingen kunstige tilsætningsstoffer. Der er desuden lagt vægt på ingredienser, som hjælper hvalpen til at opbygge et stærkt immunforsvar, så den kan stå imod senere i livet. Al kød i hvalpepakkerne kommer fra fritgående, danske dyr og sikrer således den gode smag i kraft af råvarernes friskhed. På www.hike.dk er det muligt at læse meget mere om de mange ingredienser og råvarer i hvalpepakkerne, så du kan få indblik i og selv være med til at sørge for, at din hvalp får den bedste start på livet.

Den helt rette slags hundefoder

Der findes mange forskellige slags hundefoder. Hos HIKE har man siden 1984 specialiseret sig i at lave ekstra næringsrig hundefoder, der skulle sørge for at give hunde mest mulig energi. Alle ingredienser i hundefoderet er udelukkende naturlige og stammer fra fritgående, danske dyr og fra fisk fanget i de danske farvande. Anvendelsen af lokale varer sørger for et minimum af transport, hvilket er godt i forhold til klimaet, men hvilket der også er lagt særlig vægt på for at kunne bevare flest mulige næringsstoffer i råvarerne samt naturligvis den gode smag, som din hund helt sikkert vil værdsætte. Hvis du besøger www.hike.dk, vil du finde et stort sortiment af foder til alle slags hunde, og ligeledes kunne finde en oversigt over de forskellige ingredienser anvendt. Du vil kunne se, at der ved at anvende en variation af naturlige ingredienser, er sørget for at din hund får alt, hvad den skal bruge til at opbygge sunde muskler, bygge et stærkt immunforsvar og vedligeholde en smuk og glansfuld pels.