Alt i hovedværn og beskyttelsesbriller hos Sikkerhedsgiganten

Alt i hovedværn og beskyttelsesbriller hos Sikkerhedsgiganten

Det er vigtigt at have 100 % styr på sikkerheden – både i virksomheden og privaten. Sikkerhedsgiganten forhandler både B2B og B2C. Køb alt fra hovedværn og sikkerhedsbriller (mere info i artiklen her) til faldsikring, førstehjælp, advarselsskilte, arbejdshandsker og meget, meget mere!

Hovedværn til forskellige erhverv

Der er mange professioner, hvor hovedværn er vigtigt og et must. Den første indskydelse hos de fleste er konstruktionsarbejderen på den store byggeplads, omgivet af kraner og medarbejdere, som arbejder i højderne. Selvom det danske sikkerhedsniveau på byggepladserne er højt, er der stadig risiko for at genstande falder ned. Sikkerhedshjelme kan betyde forskellen! Et slag til hovedet, som ellers kunne have forårsaget hjerneskade eller død, kan ende med at blive en bule, man har glemt to måneder efter. Sikkerhedsgiganten forhandler dog også andet i hovedværn end udelukkende sikkerhedshjelme. Køb fx bump caps, som er en lettere form for beskyttelse. Der sælges også klatrehjelme og andet i faldsikring på sikkerhedsgiganten.dk. Du er desuden også i stand til at finde hovedværn som hjelmhuer og industrisæt. Her er tale om en masse underkategorier, som du kan klikke ind på og læse mere. Udvalget af hovedværn er overskueligt listet på www.sikkerhedsgiganten.dk. Det er ikke blot en webshop, men også en videns portal, hvor kompetente fagfolk sidder parat bag computerskærmen på den anden ende for at besvare dine sikkerhedsspørgsmål.

Flere typer beskyttelsesbriller på sikkerhedsgiganten.dk

Sikkerhedsgiganten har et af de største sortimenter i DK. Køb fx beskyttelsesbriller og andet i øjenværn. Beskyttelsesbriller fås bl.a. som helbriller eller som styrkebriller. Hvis du har synsfejl, kan det nemlig godt korrigeres ind i øjenværnet. Denne store overkategori handler også om ansigtsskærme og svejseskærme. Det er klart, at hvis man har med gnister at gøre, er det nødvendigt med fuld beskyttelse af hovedet og meget effektiv lysbeskyttelse, så man ikke pådrager synsskader. Du finder også tilbehør til beskyttelsesbriller. Køb fx rensemidler til beskyttelsesbriller online hos Sikkerhedsgiganten.

Webshoppen på adressen sikkerhedsgiganten.dk byder på alt fra beskyttelsesbriller til hovedværn online – konkurrencedygtige og synlige priser!