Alfa Omega Klinikken tager sig godt af dig med PRP behandling til håret og ZO Skin produkter

Alfa Omega Klinikken tager sig godt af dig med PRP behandling til håret og ZO Skin produkter

Huden og håret er noget de fleste gerne vil have ser godt ud. Det kan være hårdt når huden bliver slap og mister gløden, og når håret falder ud og glansen falmer. Alfa Omega Klinikken er klar til at hjælpe dig, med deres PRP behandling til hår, samt deres ZO Skin behandlinger.

Få glans og volumen tilbage i håret med PRP behandling til hår

Hvis du begynder at mærke en forskel i håret, og at det er begyndt at tynde ud, så kan der gøres noget. Alfa Omega Klinikken ved hvor vigtigt hår kan være, og tilbyder derfor også PRP behandling til håret. Det er en behandling, der tager udgangspunkt i dit eget blod. En PRP hårbehandling er nemlig vækstfaktorerne fra blodplasmaet i dit eget blod, der er med til at hjælpe kroppens celler med at reparere. Det er med til at stimulere ny hårvækst, så du igen kan være glad ved dit hår. En PRP behandling til håret er derfor en rigtig god løsning for dig, der kan se en stor forskel. Alfa Omega Klinikken hjælper både mænd og kvinder, der gerne vil være glad ved deres hår.

Pas godt på huden med ZO Skin til alle døgnets timer

Alfa Omega Klinikken kan også hjælpe med cremer og lignende til hud og hår. De har nemlig en serie, ZO Skin, der passer godt på huden, så du kan være klar til både nat og dag. ZO Skin er produkter, der tager sig af din hud, på alle tidspunkter af døgnet. Du kan derfor også finde rensecremer, creme til øjet, dermaroller og vigtigst af alt til sommer, solcreme. Du skal tage dig af din hud for din egen skyld og ikke for andre. Hvis du hverken føler dig tør eller olieret, så har du det også bedre med dig selv. ZO Skin er vejen til en bedre hverdag, uden irritationer på huden. Alfa Omega Klinikkens ZO Skin produkter er helt sikkert en perfekt løsning, både til dig selv, men også som gave.